Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

cavaplarmısın ihtiyacım var aşk:(

Aşk, sevgi ve duygusal konular hakkındaki paylaşımlarınızı buraya bekliyoruz.
birdem
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

cavaplarmısın ihtiyacım var aşk:(

Mesaj gönderen birdem »

5 senedir sevdiğiniz biri size sizi hiç unıtmıcağım hep sevıcem diyip ve dedikten 2 hafta sonra bırınden hoşlanırsa nabarsınız???
Sahi ! ßen öLsem aqLarmısın ! ¿

öyLe biRini bulKi seN onuN iÇin öLmeye haZırlanıRKen o seNin iÇin ç0qtaN ölMüş olsuN...!!

DünYa Yaqı$ıqLıSı 0LSan Né yaZar. ßéN iSdéMéDiqDén s0ra ßu qöNüL Sana [b0q] ßaqaR
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

bu konuda ne dersem bboş olur böyle bişey yaşamadım allah ta kimseye yaşatmasın 5 yıl var ortada cünki.. :( :(

fakat benim o an cektiğim acıyı onada yaşatmaya calışırım heraldee
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen denizindibi »

birdem herkes seçimini yaşar ve her seçim bir vazgeçiştir, bırak insanlar neyi seçiyorsa neyi istiyorsa onu yaşasın, sana dönsede bi hayrı olmaz zaten yani bu benim şahsi görüşüm, tabiikide olayın içinde olan sensin, ama kendini sakın çözümün içine hapsetme ve olayın içinde yokmuşsun gibi davran, hani nasıl birilerinin başına gelince yardım etmeye çalışırızya onun gibi yap, başkası yaşıyomuş gibi yap yani dışardan izlemey çalış meseleleri bu sana çok yardımcı olacaktır, bunu bir sorun haline getirme sakın çözmeye çalıştıkça çözümün içinde kalakalırsın, herşeyde bir hayır mutlaka vardır ve yaşam her haliyle seni kucaklayacaktır merak etme ... sevgiyle kal..
ResimResim

“Aşka Dair...” sayfasına dön