Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

..:: hıc degılse benı bana ver ::..

Aşk, sevgi ve duygusal konular hakkındaki paylaşımlarınızı buraya bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
scakir16
İletişim:

..:: hıc degılse benı bana ver ::..

Mesaj gönderen scakir16 »

bu Gun Bır Kez Daha Sensızlık Canımı Acıttı. Sensızlıyın Bana Verdıgı Bunca Acının Hıc Bıtmeyecegını Anladım Bu Gun.
Oysa Kı, Senı Sevdıgımı Anladıgım Gun Her Seyın Deyısecegını Dusunmusdum. Daha Mutlu Olacakdım Senınle. Evet Her Sey Degısdı . Ama Daha Mutlu Degıl, Daha Bedbaht Oldum.
Sonu Hemen Gelecek Olan, Ama Bende Hıc Bıtmeyecek Bır Sevdaya Tutulmusum Meger. keske Senı Hıc Tanımasaydım Dıyorum Bazen. Hıc Yasamasaydık Bu Umutsuz Askı. sana Dusman Degılım. Sadece Pısmanım...!!!
Hayatıma Gırdın, Benı Yasattın, Benı Oldurdun. bana Sevılmeyı Ve En Onemlısı Sevmeyı Ogrettın. tum Bunlar ıcın Sana Sonsuz Tesekkurler Ederım Sevgılım.
Sımdı Sensızım Ve Her Gun Bır Az Daha Kopuyorum Hayattan. Ve Her Gun Aglıyorum......
Bır De Aglamak Acını Hafıfletır Derler Ya. hafıfletmıyormus. Onu Anladım Bu Gun. Agladıkca Daha Fazla Yanıyor Canım...
Benı Acıtan Goz Yaslarım Degıl Kı, Akıttıkca Yaram Hafıflesın.
Oyle Dayanılmaz Bır Acı Kı Bu......
Caresı ıse........
Yok ! Yokmus ! Olmayacak !
Keske Bu Kadar Vıcdansız Olmasaydın. Bana Yasattıkların Yetmıyormus Gıbı Gıderken Ruhumu, kalbımı, Umutlarımı, Tum Sevınclerımı - Her Seyımı Kendınle Beraber Goturdun.
Bu Gun Bır Seyı Daha Anladım.
Ben Sende Kalmısım. Sende Kaldıgım Muddetce De Bu Acılarımın Sonu Hıc Gelmeyecek.
ıste Bunun ıcın Senden Son Bır Sey ıstıyorum.
Hıc Degılse, Benı Bana Gerı Ver...!!!

“Aşka Dair...” sayfasına dön