1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

TÜRKLERE SOYKIRIM IFTIRALARI ATANLARA KAPAK OLSUN...

Gönderilme zamanı: 27 Tem 2006, 02:16
gönderen sTRaLiS
Fatihin Fermanı(Ecdadımızın Insan haklarına Saygısı)
BEN FATIH SULTAN HAN, BÜTÜN DÜNYAYA ILÂN EDIYORUM KI; KENDILERINE BU PADIŞAH FERMANI VERILEN BOSNALI FRANSISKENLER HIMÂYEM ALTINDADIR VE EMREDIYORUM:

HIÇ KIMSE NE BU ADI GEÇEN INSANLARI NE DE ONLARIN KILISELERINI RAHATSIZ ETMESIN VE ZARAR VERMESIN. IMPARATORLU?UMDA HUZUR IÇERISINDE YAŞASINLAR VE BU GÖÇMEN DURUMUNA DÜŞEN INSANLAR ÖZGÜR VE GÜVENLIK IÇERISINDE YAŞASINLAR. IMPARATORLU?UMDAKI TÜM MEMLEKETLERE DÖNÜP KORKUSUZCA KENDI MANASTIRLARINA YERLEŞSINLER.

NE PADIŞAHLIK EŞRÂFINDAN, NE VEZIRLERDEN VEYA MEMURLARDAN, NE HIZMETKÂRLARIMDAN, NE DE IMPARATORLUK VATANDAŞLARINDAN HIÇ KIMSE BU INSANLARIN ONURUNU KIRMAYACAK VE ONLARA ZARAR VERMEYECEKTIR.

HIÇ KIMSE BU INSANLARIN HAYATLARINA, MALLARINA VE KILISELERINE SALDIRMASIN, HOR GÖRMESIN VEYA TEHLIKEYE ATMASIN. HATTA BU INSANLAR BAŞKA ÜLKELERDEN DEVLETIME BIRISINI GETIRIRSE ONLAR DA AYNI HAKLARA SAHIPTIR.

BU PADIŞAH FERMANINI ILÂN EDEREK BURADA, YERLERIN, GÖKLERIN YARATICISI VE EFENDISI ALLAH, ALLAH'IN ELÇISI AZIZ PEYGAMBERIMIZ MUHAMMED VE 124 BIN PEYGAMBER ILE KUŞANDI?IM KILIÇ ADINA YEMIN EDIYORUM KI; EMRIME UYARAK BANA SADIK KALDIKLARI SÜRECE TEBAAMDAN HIÇ KIMSE BU FERMANDA YAZILANLARIN AKSINI YAPMAYACAKTIR.


Başka dinden, ırktan olanlara özgürlük ve hoşgörü sağlayan ferman, Fatih Sultan MEHMET'in Bosna-Hersek'i fethinden sonra 28 Mayıs 1463 tarihinden Milodraz'da yazdırılmıştır. Aslı Bosna-Hersek Fojnica şehrinde Fransisken Katolik Kilisesi'ndedir. Ferman, yeni ortaya çıkarılmış olup, Kültür Bakanlığı'nca Osmanlı Devleti'nin Kuruluşunun 700. Yıldönümü nedeniyle yayımlanmıştır. Tarihte bilinen insan hakları hareketlerinden en eskisi; Fransız Ihtilâli'nden 326, 1948 Uluslararası Insan Hakları Bildirgesinden 485 ve Amerika'nın keşfinden 29 yıl önce uygulamaya konmuştur.

:arrow:

Gönderilme zamanı: 27 Tem 2006, 03:21
gönderen BIDIBIDI
sen nekadar anlatmak istersen anlat.. o iddiaları atanlar kulaklarını bize, bunlara tıkamış kardeş..

paylaşım için sağol..

hoşgörü, ahlak, saygı, din budur işte...

Gönderilme zamanı: 30 Tem 2006, 17:36
gönderen murtaa_28
baba sen bunları dıle getırırken ne hıssedıyon ya mılletın de moralını bozuyon ama kımse uzulmuyo

Gönderilme zamanı: 07 Ağu 2006, 12:04
gönderen *CICIKIZ*
çok güsel bir paylaşım sağolasın..

Türk lere soykırım iftirası atanlar;
çanakkale savaşınlarında hastanelere atılan bombaları,öldürücü gaz kullanmayı ,(ki bunlar savaş kurallarına aykırıdır) ve bu konuda şuan ele geçen belgeleri,

80 li yıllarda balkanlarda yaşayan Türklere öküz boyunduruğu gibi iğrenç
rezilce isimlerini sayamayacağım işkence çeşitleriyle zulüm yapıldığını
...... ve daha neler neler
bunların hepsine kulak tıkamışlar görmemişler yapmamışlar da Türk ler mi soykırım yapmış????

Türkler hiç bir zaman en parlak dönemi yada en zayıf anında bile tarihe adını şerefsizlikle yazmamıştır.

Gönderilme zamanı: 07 Ağu 2006, 12:58
gönderen Kanunsuz iSTANBULLU
*CICIKIZ* yazdı: Türkler hiç bir zaman en parlak dönemi yada en zayıf anında bile tarihe adını şerefsizlikle yazmamıştır.
helal beeeee sen bitanesin

ALLAH TÜRK LERI KORUSUN VE YÜCELTSIN