Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Adnan Polat: "Transfere Ihtiyacımız Yok"

Spor Dünyasından Aldıkları son dakika gelişmeleri , Maç skorları, transferleri, bu başlık altında...
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Adnan Polat: "Transfere Ihtiyacımız Yok"

Mesaj gönderen cr@zy »

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray'ın Şu Anda Transfere Ihtiyacı Bulunmadığını Söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray'ın şu anda transfere ihtiyacı bulunmadığını söyledi.
Sabah yapılan kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Adnan Polat, Galatasaray'ın şu anda transfere ihtiyacının olduğunu düşünmediğini söyledi.

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanan derbi maçının ardından geniş kapsamlı bir toplantı yaptıklarını kaydeden Başkan Polat, "Genelde fikir aynı şu anda bir transfer düşüncemiz yok gibi. Ancak bir transferin olabilmesi için mevcut kadrodan bir oyuncunun ayrılması gerekiyor. O zaman tranfser gerçekleştirilebilir. Şu anda Sivasspor'da forma giyen Mehmet Yıldız bizim arzu ettiğimiz bir oyuncu Mehmet Yıldız'ı alabilmek için şartların oluşması lazım. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile hem Mehmet Yıldız'ı hem başka oyuncuları hem diğer konuları görüştük. Illede biz görüştük diye de transfer olacak diye bir şart yok. Transfer gerçekleşir mi gerçekleşmez mi kararlaştırılmış bir durum yok" diye konuştu.

-"OYUNCULARIMIZA TEKLIF GELMEDI"-

Medyada yer alan Servet Çetin'nin yurt dışına transfer olacağı şeklinde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Başkan Polat, şöyle konuştu:

"Servet ile sözleşmemiz devam ediyor. Ancak sözleşme var diye esir ticareti de yapmıyoruz. Gitmek isteyen oyuncu olursa onlara yardımcı olacağımı söyledim. Yurt dışından teklif alan hem bizi hem de oyuncumuzu tatmin ederse gitmelerine izin vereceğimi onlara söyledim. Bu konuşmanın ardından kimse bana gelmedi. Bakarsınız yarın Servet ile sözleşmeyi uzatabiliriz. Yine teklif gelirse onlara yardımcı olacağımı yineledim. Avrupa'da ciddi bir ülkenin takımına gidecek oyuncuya izin olacak. Ancak Ingiltere'ye transfer oluyorum diye orta sıralardaki bir takıma gitmelerine ise gönlüm razı olmaz"

Mahmut Özgener başkanlığındaki Federasyona desteklerinin şartsız bir şekilde sürdüğünü ifade eden Polat, "Biz onlar hakkında negatif bir konuşma içinde olmayacağımızı onlara söayledik. Federasyona güveniyoruz. Merkez Hakem Kurulu'na güvenimiz tam bir şekiled devam ediyor. Hatalar tabiki olacak olmaya da devam edecek. Oynanan maçların neticesine göre adam yargılama yapmayacağız. Bu hakemlerle ligi götüreceğiz. Sadece kabahati hakemlerde değil birazda kendimizde aramamız gerekiyor. Aynı bombardıman bize yapılsaydı kimyamız bozulurdu. Onlara güvenmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Başkan Polat, MHK'nın hakem atama şeklini ise mantığının almadığını ve formsuz hakemlerin yine de göreve verilmesine bir anlam veremediğini kaydetti.

-"POLEMIK IÇINE GIRMEK ISTEMEM"-

Beşiktaş Kulubü Başkanı Yıldırım Demirören'in geçtiğimiz hafta içinde düzenlediği basın toplantısındaki bazı sözlerinin hatırlatılması üzerine Polat, polemiğe girmek istemediğini belirterek, "Beşiktaş bizim dost kulübümüz zaman zaman sportif sıkıntılar olacaktır. Hakem hataları ile ilgili olarak sadece şunu söyleyebilirim. Benim ligin ilk 6 sırasında yer alan takımların maçlarını izleyen bir heyetim var. Bunlardan hakemlerle ilgili raporlar alıyorum. Açıkçası ben kendim Galatasaray Başkanı olarak maçları izlerken objektif olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. Takımlara yönelik yapılan lehte veya aleyhte hataralara baktığımız zaman hemen hemen hepsinin birbirine yakın olduğunu sanıyorum. Kimse baka sebepler aramasın herkes kendine baksın" şeklinde konuştu.

-"GALATASARAY A?IR BORÇLAR ALTINDA DE?IL"-

Galatasaray'ın ağır borçlar altında olmadığını ve yönetime geldikleri günden beri borçları azaltmaya çabaladıklarına vurgu yapan Polat, "Banka borçları son iki senede hiç artmadı. 2.5 yıl önce 65 milyon dolar borcumuz vardı şimdi bu borç 55 milyon odlara indi. Yine gelir gider arasındaki fark 155 milyon dolardan 95 milyon dolara indi. Orta vadede banka kredilerini yüzde 15 eksiltmiş görünüyoruz. Yine ekonomik dengeyi sağlarken saedce harcamalırı kısmam yetmiyor. 25 Milyon taraftar sportfi başarı istiyor.Bunların hepsini bir arada gerçekleştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

-"UEFA KUPASI'NI KALDIRACA?IMIZA INANIYORUM"-

Galatasaray'ın bu yıl Şampiyonlar Ligi'ne kalamayarak büyük bir ekonomik kayba uğradığını kabul eden Polat, "Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı çok istiyorduk ama olmadı. Her işte bir hayır vardır dedik. UEFA Kupası'nda final oynamayı kendimize hedef koyduk. Allah bizim yolumuzu Şükrü Saracoğlu'na doğru yönlendirdi. Bu kadro ile final oynayacağımızı düşünüyoruz. Finalde kupayı birkez daha müzemize getirerek büyük bir başarının altına tekrar imzamıza koymanın peşindeyiz" diye konuştu.

-LINCOLN'NÜN BAŞARISI-

Sezon başından beri oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Lincoln'ün performanısın sorulaması üzerine Adnan Polat, şöyle konuştu:

"Lincoln'e baktığınız zaman çenesiin sağında solunad saç kıran oluşmaya başladı. Lincoln'e yapılan yüklemelernden dolayı sakalları döküldü. Geçen yıl Galatasaray'a oynamak için geldi. Ancak sert futboldan dolayı çok büyük sakatlıklar geçirdi. Sezon başında antifutbola prim vermeyelim diye açıkmalar yaptım. Oynanan sert futbol topa karşı yapılsın. Lincoln'e, Alex'e, Delgado'ya karşı hakemin görmediği noktalarda sertlikler yapılmasın."

Lincoln'ün Almanya'da oynanan Hertha Berlin maçında takımın başında sahaya kaptan olarak çıkmasını da Başkan Polat, şöyle açıkladı:

"Lincoln, Almanya'da o işi gayet güzel bir şekilde gerçekleştirdi. Galatasaray'da kaptan olmak için en eski benim kaptan benim demekle olmaz. Kaptanlık idari bir karardır. Galatasaraylı futbolcular idari kararları eleştiremez, eleştirirleres kadro dışı kalırlar. Florya'da alt yapı ile antrenmanlara çıkar. Idarenin verdiği kararı eleştiremez ve profesyonel bir şekilde takımının kazanması için çalışır. Takımda kimin kaptan olacağına biz karar veririz. Futbolcu kabullenmezse Florya'nın 5 tane kapısı vardır istediği kapıdan çıkabilir. Taviz vermeyeceğimizi bu şekilde tüm oyuncularımıza anlattık. Antalya'da tekrar bu konuda onlarla konuşacağım."

“Spor Güncel” sayfasına dön