Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

bu gol bir çocuğun hayatını kurtardı

Spor Dünyasından Aldıkları son dakika gelişmeleri , Maç skorları, transferleri, bu başlık altında...
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

bu gol bir çocuğun hayatını kurtardı

Mesaj gönderen cr@zy »

Almanya'nın Borussia Dortmund Takımında Top Koşturan Macar Futbolcu Tamas Hajnal, UEFA Kupası'ndaki Maçın Ikinci Yarısında Attığı Golle, Bilmeyerek de Olsa Minik Bir Taraftarının Hayatını Kurtardı.

Almanya'nın Borussia Dortmund takımında top koşturan Macar futbolcu Tamas Hajnal, UEFA Kupası'nda Italya'nın Udinese takımı ile yaptıkları maçın ikinci yarısında attığı golle, bilmeyerek de olsa minik bir taraftarının hayatını kurtardı.

Verilen bilgiye göre, Almanya'da maçı babası ile izleyen küçük Ben Andernach, saatin geç olması nedeniyle babası tarafından uyumaya gönderildi ve babası, Ben'e, gol atmaları halinde odasına giderek haber vereceğinin sözünü verdi.

Macar futbolcunun ikinci yarının sonlarına doğru attığı golü haber vermek için küçük oğlunun odasına girince, odada yangın çıktığını gören baba, oğlunu yataktan kaptığı gibi dışarı çıkarttı.

Yangının, küçük Ben'in gece lambasına astığı çorabının alev alması sonucu çıktığı, babasının bir kaç dakika geç kalması halinde hayatını kaybedebileceği açıklanırken, Alman aile, Dortmund'un golünü atan Tamas Hajnal'a bir can borcu olduğunu, Macar futbolcuya çok teşekkür ettiğini belirtti.
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen denizindibi »

ilk defa bi spor haberine bu kadar çok sevindim yaa :D
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

valla bi gs beni bu kadar sevindirdi bide bu golü atan cocuk :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

“Spor Güncel” sayfasına dön