Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

BEŞIKTAŞI BITIRDILER

Spor Dünyasından Aldıkları son dakika gelişmeleri , Maç skorları, transferleri, bu başlık altında...
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

BEŞIKTAŞI BITIRDILER

Mesaj gönderen denizindibi »

"BEŞIKTAŞI BITIRDILER"

Beşiktaş Muhalefet Lideri Fiket Orman, Yıldırım Demirören ile Televizyoncu Serhat Ulueren Arasında Yaşanan Diyaloglara Yanıt Verdi.

Demirören her konuşmasında birlik beraberlik çağrısı yaptığını söyleyen Orman, “Bunun yorumunu kamuoyuna bırakıyorum. Biri çıkıp, ‘Fikret'i bitirmek lazım' diyor, başkan da olur veriyor! Eğer sorun bende ise ve bunlar çözülecekse, genel kurul üyeliğinden de istifa ederim, seçimlere de girmem. Problemin nerede olduğu belli. Beşiktaş'a ne kadar zarar verdiğine kendisi karar verecek. Beni bitirmek yerine, benimle uğraşacaklarına, zamanlarını Beşiktaş'a yararlı olmaya harcasınlar. Çünkü onlar beni değil, Beşiktaş'ı bitirdiler” dedi.
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

hakkat beşikatşı bitirdiler ama kim bitirdi onun yorumunu beşiktaş taraftarı daha iyi bilir yazık :bidibidi_msn23:

“Spor Güncel” sayfasına dön