Bazı Kızlar.....;
---CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan "cast" ayakkabıLarın içine kot pantoLonun paçasını sokar we herkesin onLara beğeniyLe baktığını zannederLer.
---Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.
---Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atLarLar.
---MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer.
---Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar
---OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doğrudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin...
---KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar.
---"Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır.
---DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar.
---Gitar,bağLama vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak erirler.
---YüzLerini fondotene ruja carta curta buLarLar.
---"Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında Ibrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar.
---OkuL etekLerini kısaLtırLar.
---1 BirayLa sarhoş oLup geceyi mahwederLer.
---Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere...
Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
Bazı Kızlar.....(sadece bazı kızlar:)
Bazı Kızlar.....(sadece bazı kızlar:)

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum
TAKLITLERIMDEN SAKININ 

Re: Bazı Kızlar.....(sadece bazı kızlar:)
bu açıklamalar çok doğru .Böyle ssaçma sapan tipler vardır hep malesef
ama burdaki angut kelimesi burda kelime anlamını taşımıyo cicikız daha önce de angut kelimesinin anlamını sitede paylaşmıştım.istersen bir bak.burdaki kelimeni düzelt.ozaman daha güzel olur.
ayrıca angutlara'da istemeden hakaret etmiş olmayalım...
*CICIKIZ* yazdı:
---"Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır.
ama burdaki angut kelimesi burda kelime anlamını taşımıyo cicikız daha önce de angut kelimesinin anlamını sitede paylaşmıştım.istersen bir bak.burdaki kelimeni düzelt.ozaman daha güzel olur.
Re: Bazı Kızlar.....(sadece bazı kızlar:)
ya oraya hiç dikkat etmedim ben(SQ)-(EQ) yazdı:
ama burdaki angut kelimesi burda kelime anlamını taşımıyo cicikız daha önce de angut kelimesinin anlamını sitede paylaşmıştım.istersen bir bak.burdaki kelimeni düzelt.ozaman daha güzel olur.ayrıca angutlara'da istemeden hakaret etmiş olmayalım...
![]()

Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
TAKLITLERIMDEN SAKININ 

DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar
ben en çok buna güldüm
ben en çok buna güldüm

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

CIVCIV yazdı:çok güzel olmuş yaa ayyyyyyyyyyyyy cccccccccccannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnııııııııııımmmmmmmmmmmmm elllleeeeeeeeerrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnneeeeeeeee ssssssssssaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğllllllllllllıııııııııııııııkkkkkkkkkkkk :d:d:d:d:d:d
ayolllllll civvvvciiivvvvv..bittttttttiiiimmmmmmm yeaanniiii cevabınaaaaaa
[align=center][img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/10774/bukadarmzorbe7.gif[/img][/align]