Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Esprili Mesajlar

Duvar Yazıları, komik mesajlar , komik sözler ve diğer
çeşitli mizahi yazıları burda paylaşacağız.
lord_spartakus
Isındım Buraya
Isındım Buraya

Esprili Mesajlar

Mesaj gönderen lord_spartakus »

Bu güzellik, bu gülüs, bu zeka, bu akil hele anlam dolu gözler varya; Tüm güzellikleri birarada toplanmis. Neyse kendimden çok bahsettim senden ne haber?

Ufff yavrum,anam. asvaltin olayim ez beni... Sayin abonemiz lütfen ürkmeyiniz bu cep servisinizin motivasyon mesajidir.

Aldigimiz veriler sonucu anteninizin çekmedigini ögrendik anteninizin daha iyi çekmesi için Turksat-2 dogrultusuna cevirmeniz rica Olunur (Üretici Firma)

Artik seni aramayacagim. Çok ciddi söylüyorum seni aramayacagim artik. Artik bilgisayar aldim chat yapalim. Cep fazla yaziyor.

oglum müjde sana is buldum - nasil is - büfede yedigün vereceksin

Temel ile Dursun Trabzonda KAZI yapiyorlarmis. Kaz ölmüs

Ah kizim ah!! Ben ne salagim. Seni ne doktorlar, ne mühendisler istedi de vermedim. -Üzülme annecigim. Ben hepsine verdim.

Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım...

kendim için bi şey istiyorsam namerdin Allah’ım anneme güzel bi gelin nasip et!! Aminnnnn

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Onuncu köyden sesleniyorum, Seni çok seviyorum.

Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Japon olurduk..

Gecen gün düşündümdü, evet dedim ben seviyorum umarım sende seviyorsundur. Öyle ya kim sevmez ki dondurmayı ben bayılıyorum ya sen.

Gençligim acı veriyordu , ameliyatla aldırdım....

Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının kız arkadaşlarını kullanıyorum…

Sevgilim seni tv kumandasından, futbol topundan, pazar gazetesinden çok daha fazla sevdiğimi söylemiş miydim?

“Genel Mizah ve Eğlence” sayfasına dön