Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
bıdıbıdı'da yaşlandık yıl 2040
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

denizindibi yazdı:
ayyyy en sonunda çıldırtıcaz adminimiz zaten,
bide hastanenin içinde arka arkaya hepimiz kaykaylarla
ayyyy düşünemiyorumm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hayalperest liğim tuttuu
düşünsenizee adminimiz hastanenin bahçesinde oturuyo sakin sakin yavaş yavaşta iyileşmeye başlamışş birden kafasını kaldırıyo fakat oda nee karşıdan 4 kaykaylı nine ona doğruu adminim adminim biz geldik diye bağırarak ilerliyolarr ayy o ankitepkisi nasıl olurr tahminleri bekliyorum
doktorlar adminimize iyileştiniz diyolar ve hastaneden cıkartıyolar ve tabiiiiiiii biz sağdık modları onu kapıda bekliyoruzz elimizdede ona aldığımız kay kaylarla sırıtıyoruz
adminimiz bizi gördüğü an gerisi geriye hastaneye girer bence ve doktorlara nolursunuz beni cıkartmayın burası cok güzel ben dışardaki delilerle başa cıkamam acıyın bana nolurrr
adminimiz bizi gördüğü an gerisi geriye hastaneye girer bence ve doktorlara nolursunuz beni cıkartmayın burası cok güzel ben dışardaki delilerle başa cıkamam acıyın bana nolurrr
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye