Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Üç Büyükleri Kızdıracak Geyikler

Duvar Yazıları, komik mesajlar , komik sözler ve diğer
çeşitli mizahi yazıları burda paylaşacağız.
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Üç Büyükleri Kızdıracak Geyikler

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Üç büyük takım birden tepe taklak gidince, futbol yorumcuları da ne yapacaklarını şaşırdılar. Işte yorumcuların ağzından ve kalemlerinden dökülen güldüren satırlar...

Ha gayret!

Bir faul. Nobre yerde. Bir faul daha. Yavaş yavaş yaklaşıyor Beşiktaş, rakip kaleye.
(Sabri Ugan, CSKA Sofya-BJK maçı, Star).

Bir dahakine inşallah!

Aslında ben bu yazının büyük çoğunluğunda altın çocuk Arda’yı yazacaktım. Sahanın Ayhan’la birlikte en iyi oyuncusu olan bu futbolcuyu övmeyi maalesef pas geçtim.
(Ilhan Söyler - Hürriyet).

Seni gidi seni!

Galatasaray’ın ön liberosu Inamoto hasta. Hastalığına üzüldüm, zira insancılımdır.
Ama oynamayacağına sevindim.
(Turgay Şeren - Akşam).

Yoruma bak, hizaya gel!

Fenerbahçe’nin mutlaka gol bulması lazım.
(Ilker Yasin, Randers- Fenerbahçe maçı, Kanal D).

Eee, daha başka?

F.Bahçe ligde şampiyon olacak, hatta UEFA’da finale kadar yükselecek, Deivid sezonu 15-20 golle kapatacak, Lugano ve Edu’da kalitelerini herkese göstereceklerdir.
(Ercan Saatçi - Hürriyet).

Acı ama gerçek!

Ersun Yanal gelsin, Fenerbahçe’nin başında bir maça çıksın, bak neler oluyor? Yerler... Sekiz yaşındayken ilkokulda yaptığı hatayı bile ortaya çıkarırlar. “Daha sekiz yaşındayken böyle olacağı belliydi'' derler...
(Bilgin Gökberk - Stadyum, TRT1).

Oruç mu çarptı?

Genel futbol yorumlarına bakınız, daha çok mini eteğin görünen kısmı, aslında başarılı olabilmek için temel kavramları, yani dediğim mini eteğin iç kısmı.
(Gökmen Özdenak - Fanatik).

Zenginler de ağlar’ olmaz mı?

Yazımın son noktasında, bu Fener izlenmeye değer değil diyorum. Görmek istenilen Fenerbahçe bu olamaz. Bu Fenerbahçe, yalan rüzgarı bir Fenerbahçe olmuş...
(Ziya Şengül - Star).

Yeni bitmiş!

Ofsayt yok mu? Kalkmadı bayrak...
(Sabri Ugan, CSKA Sofya-BJK maçı, Star)

Özlü Söz 47!

Cezalık olan ödüllük olmaz.
(Ali Sami Alkış - Star)

Lugano'nun boyu şu anda 1.88.

(Ilker Yasin, yorumcu Randers-Fenerbahçe maçının 63. dakikasında Sarı-Lacivertli defansın boy durumuna açıklık getirirken. ).

Elbette maçları 11 kişi tamamlamak da işimizi oldukça kolaylaştırır.

(Hernan Crespo, Inter'li futbolcu. Ilk iki maçta üç kırmızı kart gördükleri Şampiyonlar Ligi'nde ileriki karşılaşmalar için görüş beyan ederken).

Galatasaray'da oynayınca duygu falan kalmıyor.

(Arda Turan, Galatasaraylı futbolcu. Liverpool maçı sonrası 'Anfield Road'da oynamak nasıl bir duyguydu?' sorusuna yanıt verirken.).

Rakip takım oyuncuları benim Türkçe bilmediğimi düşünüp küfür ediyor ama ben hepsini anlıyorum.

(Marcel M'Bayo, Sakaryasporlu futbolcu Türkçe bildiğini açıklarken).

Bırakın konuşmayı, yendiniz, gidin.

(Ergün Atalay, Sakarya Demiryol Iş Sendikası Genel Başkanı Sakarya-V. Manisaspor karşılaşması sonrası, ev sahibi takımın seyircisiz maça seyirci aldığını iddia eden Vestel yöneticisi Semih Vardaner'e çıkışırken).

Fener atamıyorsa ben ne yapayım?

(Haluk Ulusoy, Federasyon Başkanı Sarı-Lacivertli camianın, başarısızlıklarını kendisine bağlamamaları konusunda görüş bildirirken).
Kullanıcı avatarı
KuLL The Conqueror
İletişim:

Mesaj gönderen KuLL The Conqueror »

Oruç mu çarptı?

Genel futbol yorumlarına bakınız, daha çok mini eteğin görünen kısmı, aslında başarılı olabilmek için temel kavramları, yani dediğim mini eteğin iç kısmı.
:Hönk: :? :?
[img]http://img168.imageshack.us/img168/7528/imageal7.png[/img]
Kullanıcı avatarı
siyahbeyaz
KARA LISTE
KARA LISTE

Re: Üç Büyükleri Kızdıracak Geyikler

Mesaj gönderen siyahbeyaz »

BIDIBIDI yazdı:
Buzdağını görenen yüzünü biliyodum ama mini eteğin :huh: . paylaşım için teşekkürler....
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

Fenerbahçe’nin mutlaka gol bulması lazım.
(Ilker Yasin, Randers- Fenerbahçe maçı, Kanal D).

bu adam ugursuzun tekı fenerın hangı macını sunsa ben 1.0 malup baslıyoruz dıyorum...
:flaming:
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin

“Genel Mizah ve Eğlence” sayfasına dön