avustralyalılar bumerangın atasıdır, yüksek yüzdeyle hedefi vurur, vuramazsa sahibine geri döner.
anne terliği: radyoaktif maddeler içermeyen, kimyasal sonuçlar oluşturmayan, sadece kısa süreli noktasal fiziki acılar veren, yerden 50 santim ile 185 santim yüksekliginde ucma kabiliyeti olan, maliyeti ucuz, satışı-alışı yasal olan, ayaga giyilen ev eşyası görünümlü oldugu için ayrıca ruhsat gerektirmeyen kullanımı kolay silah. 1400 metre mesafeden nokta atış yapabilen silahları yaratan insanların geçmişlerinde olduklarını düsündüğüm ev eşyasıdır.
ışın kılıcından daha hızlı çekilir, ehlinin elinde isabet yüzdesi yüksektir; terbiye amaçlıyken aksiyon antrenmanı halini alır.hayatımda gördüğüm ilk kırmızı renkteki tomahawk fuzesidir.
anne terliği aslında q nun 007 için yaptığı bir silahtir.bu silahin turk annelerinin eline ne zaman geçtigi tam olarak bilinmemekle birlikte annelerin bunu james bonddan daha etkili kullandıkları aşikardır.şöyle ki,
anne, terliği fırlattıktan hemen sonra şu sözü sarfeder "getir o terliği
cabuk!".ha ha, eger annenin gercekten o terligi istediğini sanıyorsanız zaten o terliği yemeyi haketmişsiniz demektir.zira bu cümle tamamen kurbanı bir ikilemin icine sürüklemek için söylenmiştir.siz kızgın bir anneye silahını teslim etmekle, istediğini yapmayarak anneyi daha daha cok kızdırmak arasında bir seçim yapmaya zorlanırken pattt!
ikinci terliği yersiniz.ve anne son psikolojik darbeyi indirir: getir dedim sana o terlikleri!!!.terliğin verdiği zarar yasadığınız psikolojik çöküntüye oranla bir hiçtir .....
(alıntıdır)