Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

ayşe nene'nin mektubu mutlaka okuyun :)

Duvar Yazıları, komik mesajlar , komik sözler ve diğer
çeşitli mizahi yazıları burda paylaşacağız.
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

ayşe nene'nin mektubu mutlaka okuyun :)

Mesaj gönderen cr@zy »

Emine gızım
Benim ayşe nenen.Bildinmii?.Bildin dabii elimde böyüdün a gızım.
Yoğsa şehere oğlumun yanına gittim diye beni untuveedinmi?
Bugün tam 10 gün oldu köyden ayrı düşeli.Çok özledim orları.
Doktura çıkarttı beni oğlan.
Gözümdeki katarağı aldılar Allah razı olsun.Perde felan galmadı. Çayıra baktımmıydı goyunların hepsini görecem.
Azcık sıkıldım burlarda.Halden anlıyanda olmadığına köye mektup yazdırayım dedim göccük toruna. Canım pek daraldı burlarda.Goca bi köyü bi binaya doldurmuşlar. herkezleri kümes kadar evlere dıkmışlar.
Bitek hamamı gözel benim oğlanın evinin.Hamamdaki çeşmenin kurnasını görsen eminem,gocaman.
Cakuzi kurnası. Bizim gölbaşı gibi böyük deeL,bir iki debelencek gadar emme çimiyom içinde zaman zaman.
Haftaya köyden burlara gelcekler varımış.Çıtırların hilmiden bağ makazını yolla bana. Bizim gelinin tırnaklarını kırkacam.
Bostan çapası gibi olmuşlar,sorduydum,'kesemiyoz' dedi,utancından boya sürüyo gariban.
Okusun, ilim bellesin diye şehere gönderdiydik emme edepsizliği bellemiş benim oğlan.
Eve gelinin gözü önünde cıbıl gadınlar getiriyo her akşam. Gadınlar bir oynayyolar,bir güleyyolar sabaha gadar heç utanmadan.Şükürki hiç çıkmayolar o güçük kara kutudan.

Gelinde accık beceriksiz ya.
Ne etcen gari..Ocakta tencere tıngırdatmaya üşeniyo,alıyo bizi hambörgeymiymiş,ham börülcemiymiş ney,onu yemeğe götürüyo.
'Ben ham yimek yimem a gızııımm' dedim dinnemedi.
Arpaya katsan at yimez,kepeğe gatsan it yimez.Anaaa gurudum,cıkcıkların bağındaki gorkuluk kadan kaldım aclıktan.
Hele bi dur. Oyimeklerin yanına gara bi su veriyolarda eminem,içtiydim, dedim Allah, yandım anam.
'Yandı genizlerim göpükler cıktı ağzımdan burnumdan. 'Şeherin gara suyu gudurttu beni herhal' dedim aklımdan.Anam bi iyi geldi bu bana sonradan. Her gün alıyo torun bana o gara şişeden bakkaldan. Gerci masraf cıkarmayam diyom oğlana emme 'alaccağım bir igne çeliğin okkasından banane' diyom sonradan.
Zaten hepiciği müsrüf.Akşama gadar kavuruyolar.Sabaha gadar savuruyolar.
Böyük torun herhal evlendi,başka evde yaşıyo dediler. cağırın göresim var dediydim.Aaşam gelcekdi,bekledim uyuya galmışım.
Gece ayakyoluna galktıydım. Ana bagtım salonda biri yatuyo,Usulca yanaştım,gafasına yorganı cekmiş, parlak küpesi upuzun sacları gözüküyo.'Hah dedim',torun süpriz yaptı. yeni gelinide getirivermiş.
saclarıda küpeleride pek ışıl ışıl derken yataktan dönüvedii.
'ELLEH' Gelinin gara gara sakalları,pos pos bıyıklarıvar!!!..

Elim ayağım boşanıverdi.Başladım bağırmaya ' ecinni fış fış!ben sana dokunmam kış kış!!, destur bismillah yaa Allaaahhh, derkene bayımışım.
Ayılayazdım,güzümü actıydım,ecinni bana ' babanne' diye yapışıvedi, gene bayılmışım.
Sonnadan anladımki, o yeni gelin deel bizim büyük torun hidayetmiş.

'Sana dedenin adını vedik,
Hidayete ereceğine,zıvanadan cıkmışsın' diyip bastonu dehledim gafasına.
Ben eyiyim emine gızım.Merakta galma.Sade, diyom keşke gözlerim perdeli galaydı,belki o perdeden görmüyodum bunları.

Ben yazarım hele sana . hadi gal sağlıcaklar ........
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Re: ayşe nene'nin mektubu mutlaka okuyun :)

Mesaj gönderen denizindibi »

Ben eyiyim emine gızım.Merakta galma.Sade, diyom keşke gözlerim perdeli galaydı,belki o perdeden görmüyodum bunları.

........[/quote]

keşke hep böyle saf kalabilseydik, ayşe nine gibi :oops:

emeğine sağlık cr@zy.pl@yer, çok güzel bi paylaşımdı, teşekkürler...
ResimResim

“Genel Mizah ve Eğlence” sayfasına dön