Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Anahtarını Aırım dıyalogları...

Bu bölümde evde, sokakta, telefonda, internette, kısacası heryerde karşılaştığımız inanılmaz diyalogları bulacaksınız.
Kullanıcı avatarı
sessiz_firtina
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Anahtarını Aırım dıyalogları...

Mesaj gönderen sessiz_firtina »

Alırım anahtarını…-Efendim…-Alırım anahtarını dedim…-Yaa öyle. Bekle alırsın. Ne yazıyo lan yurda okusana…-Dışarıya takım verilmez…-Bas git lan hıyar. -Ama ustam “git selami ustadan 13-14 anahtarını al” dedi.-Ustana selam söyle az yesin de kendine bi lokma takımı alsın…

-Alırım anahtarını…-Otur lan oturduğun yerde.-Alırım anahtarını diyorum.-Oğlum şuna bi kelepçe daha takın. Anahtarını da denize atın ipnenin… Sahiden dediğini yapar mapar bi de firari bi katille uğraşmayalım.-Alırım canını…-(bıdıbıdı da yasak kelime) alırsın…

-Alırım anahtarını abla….-Efendim…-Alırım anahtarını dedim.-Iyi al anahtarı. Önce bi güzel yıkat arabayı ¸ sonra parket. Ben iki saate kalmaz çıkarım kuaförden. -Sağol abla…

-Alırım anahtarını -(bıdıbıdı da yasak kelime) alırsın…-Alırım anahtarını diyorum.-Kocam haçlı seferine gitti. Bekaret kemerinin anahtarını da yanında götürdü.-Alırım voltamı…

-Alırım anahtarını.-Alsan da bişey değişmiyo ki…-Alırım anahtarını diyorum. Sonra da aynısını yaparım.-Nah yapıyorsun.. Ulan kaç kere yaptın gene açılmıyor evin kapısı. Her gün kapıda kalıp seni çağırıyorum farkında dilsin galiba. -Alırım sitresini…-Çilingir misin şaklaban mısın anlamadık ki. Aç şu kapıyı kardeşim…

-Alırım anaktarını-Anaktar diil anahtar…-Okul okudun alim oldun başımıza di mi?.. Ukela şey!…-Ukela diil ukala! -Iyi tamam senin anahtarına kalmadık. -Vereni eşekler kovalasın zaten…

-Alırım anahtarını…-Anahtarlı diil şifreli…
Kanunsuz iSTANBULLU
Isındım Buraya
Isındım Buraya

Mesaj gönderen Kanunsuz iSTANBULLU »

guzeldi kanki mucx
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

alırım anahtarını geyıgıde sıktı artık be...kardesım emegıne sagılk
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin

“Diyaloglar - Tartışmalar” sayfasına dön