Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com


[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler


KAYDOL

ETLI BULGUR PILAVI

Cevapla
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
Mesajlar: 8611
Kayıt: 01 Haz 2006, 03:01
İletişim:

ETLI BULGUR PILAVI

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Ölçüler:

l/2kg. parça et

2 su bardagi bulgur (pilavlik)

3 kasik tereyagi

Tuz - karabiber



Yapilis: Parça et yikanip 12-15 bardak su ile atese konur. Et pisince tuz ilave edilir. Bulgur salinir. Kisik ateste pilav pisirilir. (Suyu az gelirse üzerine kaynar su ilave edilir.) 3 kasik tereyagi kizdirilip servis tabagina alman pilavin üterine gezdirilir.



II. Yöntem: Parça et yikanir. 5-6 bardak su ile atese konur. Pismeye yakin tuz atilir.Ayri pisirilen bulgur pilavinin üzerine et didilir. Karabiber atilarak sicak servis yapilir.



Afiyet Olsun
Cevapla

“Pilavlar - Köfteler” sayfasına dön