İNCİK KEBABI
Gönderilme zamanı: 01 Haz 2006, 04:10
==Ölçüler==
İncik eti
Domates
Yeşil biber
==Yapılışı==
Koyun, kuzu ve keçinin bacak etlerine incik denir. Kemikli olarak salçalı suda haşlanır. Haşlama esnasında suyu çektirilir, tereyağında kızartılır. Közlenmiş biber, domatesle servis yapılır.
Not: (Haşlama işlemi için toprak kaplar tercih edilir.)
İncik eti
Domates
Yeşil biber
==Yapılışı==
Koyun, kuzu ve keçinin bacak etlerine incik denir. Kemikli olarak salçalı suda haşlanır. Haşlama esnasında suyu çektirilir, tereyağında kızartılır. Közlenmiş biber, domatesle servis yapılır.
Not: (Haşlama işlemi için toprak kaplar tercih edilir.)