Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

..:: Çakkıdı şarkısı nereden çıktı? ::..

Magazin dünyasında son dakika gelişmeleri, sıcak dedikodular, haberler.
Kullanıcı avatarı
scakir16
İletişim:

..:: Çakkıdı şarkısı nereden çıktı? ::..

Mesaj gönderen scakir16 »

Çakkıdı şarkısı nereden çıktı?
Sözlerini Sezen Aksu'nun yazdığı, Kenan Doğulu'nun yorumuyla Türkiye'yi saran 'Çakkıdı' şarkısının nereden çıktığını biliyor musunuz? Işte Aksu'ya ilham veren olay:

NTV'de anaokulu yapımına katkıda bulunmak için Can Dündar'ın sunduğu programa konuk olan Sezen Aksu, geçen yıla damgasını vuran 'Çakkıdı' şarkısının sözlerini yazarken ilhamı sabah programlarından aldığını söyledi.

Aksu, şunları söyledi: "Sabah programlarını seyrediyordum oradan oraya, oradan oraya... O kadar acayipti ki... Mesela kocasını öldürmüş kadın, yatmış hapishanede, çıkmış... Ağlaya ağlaya anlatıyor. Programı sunan da diyor ki, 'Amannn, biraz keyifli şeylerden bahsedelim"... Aradan 30 saniye geçiyor hoppaaa çakkıdı çakkıdı oynuyor. Yani ordan oraya geçerken çıktı..."

Bu tür parçaları insanları güldürmek için bilinçli yazdığını ifade eden Sezen Aksu, "Ben güldürmeyi en önemli iş olarak adlediyorum kendime. Her şeyden daha önemli. Komedyen olmayı şarkıcılığa tercih edebilirim. O kadar çok seviyorum" dedi.

Kaynak: Televizyongazetesi
http://img518.imageshack.us/img518/7813/ar13lt3pw6.jpg
Kullanıcı avatarı
diala

Mesaj gönderen diala »

yazın şarkısı olmuştu yaa herkesin ağzında çakkıdı vardıı ama sözleri o kadarda anlamlı diill :melek: :komik: :komik: :komik:

“Magazin Dünyası” sayfasına dön