Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
[BITTI] HIKAYEMI TAMAMLA
[BITTI] HIKAYEMI TAMAMLA
Evet sevgili dostlar.. oyunumuzu açıklıyorum, ben şimdi buraya bir şeyler yazacam ve hikayemiz başlamış olacak, sizde devamını getireceksiniz..
yalnız kurallarımız var,
aynı kişi üst üste mesaj atamaz,
ve en az 2 cümle kuracaksınız..
bu arada bu oyun 15 mesajdan önce bitmemeli.
Hadi bakalım görelim hayal gücünüzü.. bir zamanlar bir sevgilim vardı benim de...Adını kalbime yazmıştım, sesini, aklıma.. Ne gözlerini unutabildim ne de sözlerini. Bir gün....
yalnız kurallarımız var,
aynı kişi üst üste mesaj atamaz,
ve en az 2 cümle kuracaksınız..
bu arada bu oyun 15 mesajdan önce bitmemeli.
Hadi bakalım görelim hayal gücünüzü.. bir zamanlar bir sevgilim vardı benim de...Adını kalbime yazmıştım, sesini, aklıma.. Ne gözlerini unutabildim ne de sözlerini. Bir gün....
En son BIDIBIDI tarafından 25 Ağu 2006, 19:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
Kanunsuz iSTANBULLU
- Isındım Buraya

-
Kanunsuz iSTANBULLU
- Isındım Buraya

-
Kanunsuz iSTANBULLU
- Isındım Buraya

-
Kanunsuz iSTANBULLU
- Isındım Buraya

ama he ama, bide ama diyorsun neymiş amasi, bunca zaman sonra karşıma cıkıyorsun tekrar benim ol diyorsun, zamanında yaptıklarını unuttun, beni bırakıp gittigin gunu unuttun, kapında yattım, ac kaldım, susuz kaldım, ama sen oldugunda bunların hic birini hissetmiyordum, ben senle yaşıyordum, sen oldugun zaman kalbim atıyordu ve şimdi karşıma cıkıp tekrar başlayalım diyorsun ve ama diyorsun, ama ney söylermisin ...
-
Kanunsuz iSTANBULLU
- Isındım Buraya

sordum, sordum ama sen kalkıp bana sana acıklama yapmak zorunda değilim demiştin, hatırlıyorsundur sanırım, cunku ben halaa dun gibi yaşıyorum o gunu, BENI BIRAKIP GITTIGIN GUNU halaa hatırlıyorum. madem öyle diyorsun o zaman şimdi söyleyeyim neden di bari şimdi cevap ver acıklama yapmak zorunda degilimde diyebilirsin sen gene...