Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
bıdıbıdı uçağı ıssız bi adaya düşerse:)
- gusselim33
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

denizindibi: hadi arkadaşlar plana katkıda bulunmak isteyen varmı, A ve B planı olarak ayırdık biz
cr@zy: oo denizindibi aştın sen artık
oyun_delisi: palnımıza bide C planını ekleyelim arkadaşlar , bunun adıda oyun_delisinCe olsun
su_perisi: hadi arkadaşlar olmuyo ama, biraz daha yaratıcı olabilirsinzi
gusselim : yaa planı açıklayın sonra konuşalım arkadaşlar
tatlı cadı : arkadaşlar muhabbet için başka biyere gidin burası muhabbet yeri değil
su_perisi : allam heyecandan ölücem hadi ama planı açıklayın
bıdıbıdı: birdaha konuşan olursa sorgusuz sualsiz banlarım ona göre
bıdıbıdıdestek: sayın adminim bana ihtiyacınız olursa seslenin, ben buralardayım, mobil desteğe bi bakiim
cr@zy: oo denizindibi aştın sen artık
oyun_delisi: palnımıza bide C planını ekleyelim arkadaşlar , bunun adıda oyun_delisinCe olsun
su_perisi: hadi arkadaşlar olmuyo ama, biraz daha yaratıcı olabilirsinzi
gusselim : yaa planı açıklayın sonra konuşalım arkadaşlar
tatlı cadı : arkadaşlar muhabbet için başka biyere gidin burası muhabbet yeri değil
su_perisi : allam heyecandan ölücem hadi ama planı açıklayın
bıdıbıdı: birdaha konuşan olursa sorgusuz sualsiz banlarım ona göre
bıdıbıdıdestek: sayın adminim bana ihtiyacınız olursa seslenin, ben buralardayım, mobil desteğe bi bakiim
- oyun_delisi
- Tecrübeli Üye

oyundelisi : şu su perisinin haleti ruhuyetini inceleyebilirmiyiz sayın denizindibi
[url=https://galeri.bidibidi.com][img]http://img.bidibidi.com//bidibidimg/8c4656cea1dfdd8625ea3515c85c0fa5bidibidi.jpg[/img][/url]
Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
[url=https://galeri.bidibidi.com/][img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/upload/bebek/1/thumb_bidibidibebek-3.jpg[/img][/url]
Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
[url=https://galeri.bidibidi.com/][img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/upload/bebek/1/thumb_bidibidibebek-3.jpg[/img][/url]
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

denizindibi : şimdi şöyleki, uçağın düşüşü esnasında su_perisi sarsılmadan kaynaklı bi travmatik komplekse girmiştir, biz buna kendi aramızda tribal enfeksiyon diyoruz sayın oyun_delisi
oyun_delisi: ooo biz haleti ruhiyesini sorduk o bize bi yığın laf saydı, anlamadımki yavvv
su_perisi : bu yüzden heyecan yaptım sanırım, ama sizi üzmek istememiştim
oyun_delisi: ooo biz haleti ruhiyesini sorduk o bize bi yığın laf saydı, anlamadımki yavvv
su_perisi : bu yüzden heyecan yaptım sanırım, ama sizi üzmek istememiştim
cr@zy: arkadaşlar su_perisi haklı yaratıcı olalım kurtulalım burdan artık
burcu_06_76: evet ya sabahtan beri bi kurtuluş yolu bulamadınız canım sıkıldı diyorum anlamıyosunuz
büşra44: ben bi karnımı doyursam kutuluş yolunu bulucam ama acıktııımm
tatlı cadı: ben ateş yaktım belki karanlıkta ateşi gören olur kurtarmaya gelirler bizi
angel girl:gür ateşler yanar,duman tütmeden.Hiç duman tütermi sevgi bitmeden.Halimi kimseye belli etmeden,Kırgınlık korunda pişer giderim.Mehmet Nacar
oyun delisi: allam yaa yine başladı
güsselim: korda pişmek vay bee fotoğraf makinası olsaydıda cekseydim illa öğrencem resim yüklemesini saklardım o zaman kadar
cr@zy: off kim korda yanıyo yaa gece gece yapmayın arkadaşlar korkuyoruumm
denizindibi: aradıklarımı bulamıyorum,bulduklarımı arıyorum noluyo burda ya
oyun delisi: ee sonunda olacağı buydu geldiler geldilerr herkezin ayaklarına bakın
denizindibi: aman boşver ayakları gel bi defa öpecem seni yavruumm
oyun delisi: ıhh tamam bi kişi eksik dönüyoruz arkadaşlar denizindibini kaybettik
burcu_06_76: evet ya sabahtan beri bi kurtuluş yolu bulamadınız canım sıkıldı diyorum anlamıyosunuz
büşra44: ben bi karnımı doyursam kutuluş yolunu bulucam ama acıktııımm
tatlı cadı: ben ateş yaktım belki karanlıkta ateşi gören olur kurtarmaya gelirler bizi
angel girl:gür ateşler yanar,duman tütmeden.Hiç duman tütermi sevgi bitmeden.Halimi kimseye belli etmeden,Kırgınlık korunda pişer giderim.Mehmet Nacar
oyun delisi: allam yaa yine başladı
güsselim: korda pişmek vay bee fotoğraf makinası olsaydıda cekseydim illa öğrencem resim yüklemesini saklardım o zaman kadar
cr@zy: off kim korda yanıyo yaa gece gece yapmayın arkadaşlar korkuyoruumm
denizindibi: aradıklarımı bulamıyorum,bulduklarımı arıyorum noluyo burda ya
oyun delisi: ee sonunda olacağı buydu geldiler geldilerr herkezin ayaklarına bakın
denizindibi: aman boşver ayakları gel bi defa öpecem seni yavruumm
oyun delisi: ıhh tamam bi kişi eksik dönüyoruz arkadaşlar denizindibini kaybettik
- bIdIbIdIDestek
- Destek Hesabı

- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

denizindibi: bıdıbıdı destekten tam destek geldi, planı uygulamaya koyuyoruz arkadaşlar, hadi cr@zy ilk adım senden="bIdIbIdIDestek"]Konu : Dün, saat 01:19 da Açılmışsu_perisi yazdı:daha yaratıc olalım arkadaşlar
Yani 23 saat geçti
438 Gösterim 86 Cevap , cevapların %80 i beyin fırtınası..
Yaratıcılık bu olsa gerek.. tebrikler crazy.player tebrikler..
cr@zy: evet yaa daha ne yapayım sizin için, yaratıcılıksa ben burdayım, destekte bıdıbıdıdestek, sorun olursa sayın adminimiz var, hadi arkadaşlar planı uyguluyoruz
betül42: allahım sana şükürler olsun, biliyodum biliyodum
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

15 dakika sonra
(bu arada, uzun zamandır dinledikleri fakat koordinatlarını henüz yeni çözebildikleri sesin geldiği yön tespit edilir ve o anda herkes otarafa doğru bakmaya başlamıştır, ses kimi zaman bir çığlık kimi zaman nara şeklini almaktadır, hiç bir bıdıbıdı üyesi sesin geldiği yerde ne ile karşılaşılacağını bilmemektedir, herkeste ürpertiyle beraber garip bir sessizlik hüküm sürmektedir, herkes adminden gelecek küçücük bir işareti beklemektedir , ......)
bıdıbıdıdestek: sayın adminim sesin geldiği yön şu ilerdeki ağaçlık bölgeden geliyor
(ağaçlık bölge tamda uçak düşerken çarptığı bölge ile aynı yerdir )
bıdıbıdı : arkadaşlar kimse birbirinden bağımsız hareket etmesin, henüz ne ile karşılaşacağımızı bende bilmiyorum, herhangi bir sorun olursa lütfen önce bana bildirin
cr@zy: sayın adminim birlikte ilerlersek sorun olmaz sanırım
oyun_delisi: ne sorun olacak yavv töbe töbe korkutma şimdi bizi
gusselim : belkide bizden önce satanistler yaşamış olabilir bu adada, arkadaşlar korkmayın, satanist ayinleriyle ilgili herşeyi biliyorum
su_perisi: gusselim sende fikir vermek yerine neler söylüyosun, belkide bi filme konu olacak şeyleri göreceğiz orda, ayy bayılırım öyle şeylere
fatih.hat: sahar sakın ayrılma yanımdan, ağar bişey görürsek sen arkama saklan
sahar: evet evet , arkandayım zaten
bıdıbıdı: hazırmısınız arkadaşlar ilerliyoruz
bıdıbıdıdestek: hepbirlikte ve birbirimizden ayrılmadan
( yavaş yavaş sesin geldiği yöne doğru ilerlenmeye başlanır ........ )
(bu arada, uzun zamandır dinledikleri fakat koordinatlarını henüz yeni çözebildikleri sesin geldiği yön tespit edilir ve o anda herkes otarafa doğru bakmaya başlamıştır, ses kimi zaman bir çığlık kimi zaman nara şeklini almaktadır, hiç bir bıdıbıdı üyesi sesin geldiği yerde ne ile karşılaşılacağını bilmemektedir, herkeste ürpertiyle beraber garip bir sessizlik hüküm sürmektedir, herkes adminden gelecek küçücük bir işareti beklemektedir , ......)
bıdıbıdıdestek: sayın adminim sesin geldiği yön şu ilerdeki ağaçlık bölgeden geliyor
(ağaçlık bölge tamda uçak düşerken çarptığı bölge ile aynı yerdir )
bıdıbıdı : arkadaşlar kimse birbirinden bağımsız hareket etmesin, henüz ne ile karşılaşacağımızı bende bilmiyorum, herhangi bir sorun olursa lütfen önce bana bildirin
cr@zy: sayın adminim birlikte ilerlersek sorun olmaz sanırım
oyun_delisi: ne sorun olacak yavv töbe töbe korkutma şimdi bizi
gusselim : belkide bizden önce satanistler yaşamış olabilir bu adada, arkadaşlar korkmayın, satanist ayinleriyle ilgili herşeyi biliyorum
su_perisi: gusselim sende fikir vermek yerine neler söylüyosun, belkide bi filme konu olacak şeyleri göreceğiz orda, ayy bayılırım öyle şeylere
fatih.hat: sahar sakın ayrılma yanımdan, ağar bişey görürsek sen arkama saklan
sahar: evet evet , arkandayım zaten
bıdıbıdı: hazırmısınız arkadaşlar ilerliyoruz
bıdıbıdıdestek: hepbirlikte ve birbirimizden ayrılmadan
( yavaş yavaş sesin geldiği yöne doğru ilerlenmeye başlanır ........ )