Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

bıdıbıdı uçağı ıssız bi adaya düşerse:)

Tüm forum üyelerinin katılımıyla , hikaye yazıyoruz. <br>Buyrun hikayemizin kahramanları da siz olun.
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen denizindibi »

oyundelisi,denizindibi,crazy geminin içinde başlarına geleceklerden habersiz ilk kaptan odasına doğru ilerlemektedirler

betül42: allahım onların yardımcısı olsun :yahoo51:

gusselim : valla ben şimdiye kadar hiç korkmamıştım ama şimdi nedense korkmaya başladım :freaked:

selin44: arkadaşlar dua edelim dua edelim :yahoo51:

mon amour: fenerbahçe ne kadar karanlık günlerden çıktı, yani çıktımı acaba :scratch: ay kafam karıştı ne diyorum ben yaa :yahoo06:

gusselim : ya ama yapma benide caydıracaksın şimdi :yahoo25:

GEMIDE

cr@zy: ya farkettiniz mi ne kadar çok oda var bu gemide, göründüğünden daha büyükmüş :yahoo33:

oyun_delisi : evet evet farkettim, acaba içlerinde ne var :bidibidi_msn11:

denizindibi: arkadaşlar bu gemi uzun zamandır burda sanırım, baksanıza kapı paslanmış, umarım açabiliriz bu kapıyı :bidibidi_msn2:

cr@zy: kenara çekilin ben bi deniycem :bidibidi_msn1:

oyun_delisi: kendine dikkat et , bayaa paslanmış bu yaavv :bidibidi_msn29:

cr@zy: arkadaşlar olmuyo açılmıyo , hep birlikte yüklenelimmi kapıya :bidibidi_msn16:

denizindibi: hadi 1- 2- 3 diyince başlayalım :bidibidi_msn2:

oyundelisi: şuna bak yaa oyun gibi :bidibidi_msn11:

gırç gırçç gaaarrrrrrrrççç

denizindibi: kapıyı oynattık sanırım biraz daha yüklenelim olacak gibi :bidibidi_msn6:

oyun_delisi: bu kadar yüklenmeyin canım, aaaa , kapıyı tek buldunuz tabii, yüklenin bakalım :lol2: :lol2:

denizindibi : :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

cr@zy: oyun_delisi yapma denizindibi şimdi bide karın kaslarıyla uğraşmaya başlarsa tamam artık :bidibidi_msn31:

gııırrrrrrrrrrçççççççççç gaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrççççççççççç

cr@zy: açıldı , açıldıı yaşasın :banana: , içeriye ilk önce kim bakmak ister :puzzled:

oyun delisi: ben bakarım :sasmokin:

denizindibi: karanlıksa ben bakamam zaten :freaked:

cr@zy: arkadaşlar daha yaratıcı bi fikrim var :yahoo33: içeriye aynı anda bakıcaz :yahoo35:

denizindibi: tamam hadi başlayalım :bidibidi_msn2:

oyun_delisi : 1. 2. 3

:bidibidisun18: :bidibidisun13: :bidibidisun28:

cr@zy: bunlarda ne böyleee :bidibidi_msn29:

oyun_delisi: işte bunlar tam aradığım avatarlar :bidibidi_msn11:

denizindibi: bunlar kapıyı açamamış ve dışarıya çıkamamışlar galibaaa :bidibidisun39: allahım hallerine bi bakınn :bidibidisun18:

cr@zy: bakamıyorum ben yaa yapıştım olduum yere :bidibidisun13:

oyun_delisi: durun ben bakiiiim yavvv nolacak :bidibidi_msn11:

denizindibi: dikkat et , arada bakta telsiz falan varsa onu kullanalım :yahoo06:

cr@zy: hadi çıkalım burdan, biranönce çıkalım dayanamıyorum artık :freaked:

oyun_delisi: burda bi telsiz var amaa :bidibidi_msn22:

denizindibi: aması ne neler oluyo oyun_delisi :bidibidi_msn26:

oyun_delisi: bu çok eski pil bulmamız lazım :bidibidi_msn2:

cr@zy: hadi telsizi alın çıkalım burdan :bidibidi_msn35:

oyun_delisi: tamam hadi arkanıza bakmadan çıkın :bidibidi_msn2:

denizindibi: kapıyı açık bırakalım belki tekrar ihtiyacımız olur :bidibidi_msn19:

(kendilerini 1.kaptan odasından dışarıya güçlükle atarlar , aynı zamanda aşağıdan sesler gelmektedir, gözgöze gelirler )

cr@zy: bi yerlerden sesler geliyo, bıdıbıdı ve tatlı cadı galiba :bidibidi_msn2:

oyun delisi:
inşallah onlardır ama bu sesler bizimkilerin sesine pek benzemiyo

( oyun delisi bile korkmaya başlamıştır artık , 1.kaptan odasında gördükleri manzara onu bile ürpertmiştir )
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

denizindibiarkadaşlar bunlar çığlık sesleri :colors:

cr@zy: gitmeyelim oraya yaa cıkalım burdan nolursunuz

oyun delisi: artık cok gec cr@zy sesler bize yaklaşıyo biz seslerden nasıl kaçıcazki

denizindibi: soğukkanlı olalım arkadaşlar adminimizi bulmamız lazım

cr@zy: üzülürmü sonrakiiii :cry:

oyun delisi: ben korkmaya başladım itiraf ediyorum cıkmak istiyoorrruuuummm :blush:

denizindibi:arkadaşlar az kaldı bu koridorun sonundaki kapıyı acarsak tahminimce adminimiz ve bıdıbıdıDestek ordalar

oyun delisi,denizindibi,cr@zy koridorda korku dolu bakışlarla ilerlerler fakat kapının arkasında onları korkunç bi görüntü beklerr
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

( koridorun sonuna ulaştıklarında , kapının yine paslanmış ve açılamayacak durumda olduğunu görürler, yine zorlamaları gerekecekti fakat odadan gelen ve sürekli yükselen sesler cesartelerini dahada dibe çekmektedir, oysaki 3üde kapıyı açıp içerde ne olduğunu görmek istiyor fakat birtürlü cesaretlerini toplayamıyorlardı, nitekim içlerinden biri buna cesaret edebildi )

denizindibi: arkadaşlar kapıyı yine zorlamak gerekecek :huh:

cr@zy: eminmiyiz arkadaşlar , ben kendimi iyi hissetmiyorum :no2:

oyun delisi: bu sefer 3e kadar saymayalım yavv, saydıkça korkuyoruz, aynı anda kapıya yüklenelim gitsin :bidibidi_msn24:

denizindibi: tamam hadi cr@zy hazırmısın

cr@zy: ya önce bi gezseydik belki adminimizi buluruz :bidibidi_msn26:

oyun delisi: ben korkmaya başladım hadi ama yapacaksak yapalım şunu

denizindibi: :bidibidi_msn22:

cr@zy: :bidibidisun13:

oyun delisi: hadiii ama allam yaavv :whip:

( kapı bi itmeyle açılmıştır )

IÇERDE
:behead: :hanged: :batman: :evil_firel:

:bidibidisun13: :bidibidisun18: :bidibidisun28:

denizindibi: kaçalııııııııııııııııııııımmmmmm :bidibidi_msn34:

oyun_delisi hepimiz aynı yöne koşalım arkadaşlar :bidibidi_msn35:

denizindibi: şunların ayaklarına bakıııııııııııııııııııııııınnnnnnnn :bidibidisun18:

cr@zy: beni burda bırakmayııııııııııııııııınnnnnn :bidibidisun13:

( deli gibi koşmaya başlarlar, koridorda bulabildikleri tek açık kapı 1.kaptan odasıdır, aynı anda hepsi bu oadaya girer )
oyun_delisi: kapıyı kapatmamışız iyiki, allam yaa o ne korkunç şeylerdi öylee :bidibidisun13:

cr@zy: ölücem sadım korkudan

denizindibi:
o kadar çok bahsettikki burda göreceğimiz nerden bilebilirdik :bidibidisun18:

oyun_delisi :
ayaklarını gördünüzmü hepsininki tersti

denizindibi : yaaa o kadar korktumki ayaklarına bakacak zaman olmadı korkudaan :bidibidisun13:

cr@zy: azkalsın dilimi yutacaktım allahım :bidibidisun28:

oyun_delisi: peki bizimkiler nerdeler,acaba onlarda gördülermi bunlarıı :bidibidi_msn35:

(aynı anda hepsi birbirine bakar )

:bidibidisun13: :bidibidisun18: :bidibidisun28:
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

bu arada bıdıbıdı ve bıdıbıdıDestek geminin alt katında kaybolmuşlardır cıkışı bulamazlar ve olaylardan habersizlerdir

BIDIBIDI: bıdıbıdıdestek yukardan ses geldi duydunmu :puzzled:

bıdıbıdıDestek: evet adminim çığlık sesleri ve bizim kızların seslerine benziyo

BIDIBIDI: yaw o kadar dedim içeriye bizden haber almadan girmeyin diye kim girdi acabaa :huh:

[/b]bıdıbıdıDestek[/b]: adminim kim girdi bilemiyorum fakat ne gördüler çığlık attılar merak ediyorum :rolleyes2:

BIDIBIDI: inş başlarına kötü bişey gelmemiştir gerci terkedilmiş gemi biz bişey görmedik daha :thug:

bıdıbıdı ve bıdıbıdıDestek içerde cıkışı araya dururken dışarda büyük endişeler vardır

betül_42: allahım içeri giren bi daha cıkamıyo napıcaz burda

fatih.hat: keşke bende girseydim ama sahar yanlız kalır bırakamam onu ben :inlove2:

büşra44: yemek bulabildilermi acaba kocaman gemi ben olsam ilk mutfağına girerdim :meat:

tatlı cadı: evet arkadaşlar sakin ve sessiz bi şekilde bekliyelim kimse ayrılmasın içerden kimin ne şekildeği cıkacağını bilmiyoruz :pale:

&sıla: admin cıksada bana cevap yazsa taktım kafaya bu sorun çözülmeli :scratch:

güsselim: off beni almadılar yaa cok kızdım onlara içerdeki tüm aksiyonu kaçırdım

burcu_06_: gercekten sıkıntıdan patlamak üzreyim nolucaksa olsun artık

[/b]dışarda olan bitenden habersiz oyun delisi, denizindibi,cr@zy oldukları odada napıcaklarını konuşuyolardır
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

Mesaj gönderen betül_42 »

konu Dün, saat 01:19 da açılmış ve son mesaj Bugün, saat 16:37
atımış ve 103 cevap verilmiş....crazy player bu büyük bir rekor tebrik ederim..
hikayenin çoğunu crazyplayer ve denizindibi yazmış arkadaşlar siz neymişsiniz böyle ya gülmekten karnıma ağrılar girdi..yemeğimi bile bilgisayar başında yedim ya okuyacam diye...süpersiniz tek kelimeyle..
Resim ResimResim
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Mesaj gönderen tatlı cadı »

betül_42 yazdı:konu Dün, saat 01:19 da açılmış ve son mesaj Bugün, saat 16:37
atımış ve 103 cevap verilmiş....
bu cevapta biraz bıdıbıdı destek'in cevabını benzemiş :smilegrin:
En son tatlı cadı tarafından 24 Eki 2008, 17:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

tşkler betül_42 bende konunun bu hale geleceğini tahmin etmedim ama bakalım maceralar devam ediyo bizi takip edin bol eğlencelerr :mrgreen:
bu arada denizindibi ve oyun delisine bendendende kocaman bi tebrik harikasınız canlarr hadiyin kurtuluşu bulmaya devaaammm :cheers2:
Kullanıcı avatarı
oyun_delisi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesaj gönderen oyun_delisi »

aşmışsınız artık ya. 3 boyutlu yapıonuz. dışarıda , gemide... süpper mükemmel ya..
[url=https://galeri.bidibidi.com][img]http://img.bidibidi.com//bidibidimg/8c4656cea1dfdd8625ea3515c85c0fa5bidibidi.jpg[/img][/url]

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
[url=https://galeri.bidibidi.com/][img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/upload/bebek/1/thumb_bidibidibebek-3.jpg[/img][/url]
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

(dışarda olan bitenden habersiz oyun delisi, denizindibi,cr@zy oldukları odada napıcaklarını konuşuyolardır)

cr@zy :
arkadaşlar bi an önce bişeyler yapmalıyız :bidibidi_msn2:

oyun_delisi: oluuuuur bana uyar, ( töbe allam yaav ) hadi çıkıp diğerleriyle karşılaşalım isterseniz :bidibidi_msn11: o hani heryerde varolanlarla :sasmokin:

denizindibi: oyun delisi korkutma bizi tamam , napalım burdamı kalalım, hadi bıdıbıdı ve bıdıbıdıdesteği bulalım biranönce :bidibidi_msn2:

cr@zy:
evet burda kaldıkça diğerlerinin onlarla karşılaşma olasılığı çok yüksek, tabiii karşılaşmadılarsa :bidibidisun39:

denizindibi: hadi oyun_delisi madem korkmuyosun önden sen çık :bidibidi_msn20:

oyun_delisi: yavv ben korkmuyom demedimki :bidibidisun39:

cr@zy: ben çıkıyorum ne olacaksa olsun :bidibidi_msn26:

denizindibi: hadi hep beraber çıkıyoruz :bidibidisun13:

( koridorda olağanüstü hiç bir şey gözükmemektedir , sesler kesilmiş tam bir sessizlik hüküm sürmektedir , diğer odaların bulunduğu yöne doğru ilerlenir, ayak sesleri gelmeye başlamıştır )

oyun_delisi: duyuyomusunuz ayak sesleri gelmeye başladı :bidibidi_msn2:

denizindibi:
ama ortalıkta kimse yok :bidibidisun39:

cr@zy: belkide bizimkilerdir, biraz daha ilerleyelim :bidibidi_msn6:

oyun_delisi: aaaaa bakın burda bi merdiven var, karanlık bi yere iniyooo

:bidibidisun18: :bidibidisun13: :bidibidisun28:

cr@zy : bizimkileri bulmadan inmeyelim oraya, odalarda bulamazsak son şans oraya ineriz :bidibidi_msn2:

denizindibi: arkadaşlar ses şu odadan geliyoo :bluearrowr::bluearrowr:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

Mesaj gönderen betül_42 »

tatlı cadı yazdı:
betül_42 yazdı:konu Dün, saat 01:19 da açılmış ve son mesaj Bugün, saat 16:37
atımış ve 103 cevap verilmiş....
bu cevapta biraz bıdıbıdı destegin cevabını benzemiş :smilegrin:
bıdıbıdı desteğin böyle bir cevap vermeside çok güzel olmuş :P tam destek verdiğini göstermiş.. :biggrin2:

ayrıca oyundelisini unuttum siz iyi bi 3'lü oldunuz ...anlaşılan siz bu gidişle rekor kıracaksınız :P
Kilitli

“Hikayemi Tamamla” sayfasına dön