Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

bıdıbıdı uçağı ıssız bi adaya düşerse:)

Tüm forum üyelerinin katılımıyla , hikaye yazıyoruz. <br>Buyrun hikayemizin kahramanları da siz olun.
Kullanıcı avatarı
gusselim33

Mesaj gönderen gusselim33 »

sıkma canını crazy bn cok eğlendm şahsen :lol: bu arada yogunluk mesajının ney olduunu biliyorum onu birinin anlatmasına gerek yok hıh :lol: :lol:
SaDeCe GüLüMSe :)

[url=https://galeri.bidibidi.com/][img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/16564/avatar%282%29.jpg[/img][/url]
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen denizindibi »

yettim cr@zy savuluuuuuuuuuuuuuunnnn ben geldiimmm :lol:

Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesaj gönderen su_perisi »

canınmı sıkıldı cr@zy amacım can sıkmak değil arkadaşlar kusura bakmayın kötü bişe demedim buraya kadar getirmeniz bile zeki ve yaratıcı insanlar olduğunuzu gösterir dahada yaratıcı olabilirsiniz diye düşünmüştüm. kırılmanıza yada üzülmenize sebep olduysam özür dilerim :( :( :(
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

denizindibi: hadi arkadaşlar plana katkıda bulunmak isteyen varmı, A ve B planı olarak ayırdık biz :yahoo33:

cr@zy: oo denizindibi aştın sen artık :roll:

oyun_delisi: palnımıza bide C planını ekleyelim arkadaşlar , bunun adıda oyun_delisinCe olsun :lol2:

su_perisi: hadi arkadaşlar olmuyo ama, biraz daha yaratıcı olabilirsinzi :mrgreen:

gusselim : yaa planı açıklayın sonra konuşalım arkadaşlar :bidibidi_msn26:

tatlı cadı : arkadaşlar muhabbet için başka biyere gidin burası muhabbet yeri değil :bidibidi_msn2:

su_perisi : allam heyecandan ölücem hadi ama planı açıklayın :bidibidi_msn32:

bıdıbıdı: birdaha konuşan olursa sorgusuz sualsiz banlarım ona göre :bidibidi_msn14:

bıdıbıdıdestek: sayın adminim bana ihtiyacınız olursa seslenin, ben buralardayım, mobil desteğe bi bakiim :yahoo23:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
oyun_delisi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesaj gönderen oyun_delisi »

oyundelisi : şu su perisinin haleti ruhuyetini inceleyebilirmiyiz sayın denizindibi
[url=https://galeri.bidibidi.com][img]http://img.bidibidi.com//bidibidimg/8c4656cea1dfdd8625ea3515c85c0fa5bidibidi.jpg[/img][/url]

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
[url=https://galeri.bidibidi.com/][img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/upload/bebek/1/thumb_bidibidibebek-3.jpg[/img][/url]
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

denizindibi : şimdi şöyleki, uçağın düşüşü esnasında su_perisi sarsılmadan kaynaklı bi travmatik komplekse girmiştir, biz buna kendi aramızda tribal enfeksiyon diyoruz sayın oyun_delisi :yahoo33:

oyun_delisi: ooo biz haleti ruhiyesini sorduk o bize bi yığın laf saydı, anlamadımki yavvv :scratch:

su_perisi : bu yüzden heyecan yaptım sanırım, ama sizi üzmek istememiştim :bidibidi_msn5:
ResimResim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

cr@zy: arkadaşlar su_perisi haklı yaratıcı olalım kurtulalım burdan artık :yahoo28:

burcu_06_76: evet ya sabahtan beri bi kurtuluş yolu bulamadınız canım sıkıldı diyorum anlamıyosunuz :bluemad:

büşra44: ben bi karnımı doyursam kutuluş yolunu bulucam ama acıktııımm

tatlı cadı: ben ateş yaktım belki karanlıkta ateşi gören olur kurtarmaya gelirler bizi :bidibidi_msn2:

angel girl:gür ateşler yanar,duman tütmeden.Hiç duman tütermi sevgi bitmeden.Halimi kimseye belli etmeden,Kırgınlık korunda pişer giderim.Mehmet Nacar

oyun delisi: allam yaa yine başladı :bidibidi_msn22:

güsselim: korda pişmek vay bee fotoğraf makinası olsaydıda cekseydim illa öğrencem resim yüklemesini saklardım o zaman kadar :duh:

cr@zy: off kim korda yanıyo yaa gece gece yapmayın arkadaşlar korkuyoruumm :colors:

denizindibi: aradıklarımı bulamıyorum,bulduklarımı arıyorum noluyo burda ya

oyun delisi: ee sonunda olacağı buydu geldiler geldilerr herkezin ayaklarına bakın :freaked:

denizindibi: aman boşver ayakları gel bi defa öpecem seni yavruumm :kiss3:

oyun delisi: ıhh tamam bi kişi eksik dönüyoruz arkadaşlar denizindibini kaybettik :no2:
Kullanıcı avatarı
bIdIbIdIDestek
Destek Hesabı
Destek Hesabı

Mesaj gönderen bIdIbIdIDestek »

su_perisi yazdı:daha yaratıc olalım arkadaşlar
Konu : Dün, saat 01:19 da Açılmış
Yani 23 saat geçti
438 Gösterim 86 Cevap , cevapların %80 i beyin fırtınası..

Yaratıcılık bu olsa gerek.. tebrikler crazy.player tebrikler..
Yönetim Yardımcı Hesabı.
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

="bIdIbIdIDestek"]
su_perisi yazdı:daha yaratıc olalım arkadaşlar
Konu : Dün, saat 01:19 da Açılmış
Yani 23 saat geçti
438 Gösterim 86 Cevap , cevapların %80 i beyin fırtınası..

Yaratıcılık bu olsa gerek.. tebrikler crazy.player tebrikler..
denizindibi: bıdıbıdı destekten tam destek geldi, planı uygulamaya koyuyoruz arkadaşlar, hadi cr@zy ilk adım senden :bouncing:

cr@zy: evet yaa daha ne yapayım sizin için, yaratıcılıksa ben burdayım, destekte bıdıbıdıdestek, sorun olursa sayın adminimiz var, hadi arkadaşlar planı uyguluyoruz :yahoo60:

betül42: allahım sana şükürler olsun, biliyodum biliyodum :yahoo51:

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
denizindibi
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

15 dakika sonra
(bu arada, uzun zamandır dinledikleri fakat koordinatlarını henüz yeni çözebildikleri sesin geldiği yön tespit edilir ve o anda herkes otarafa doğru bakmaya başlamıştır, ses kimi zaman bir çığlık kimi zaman nara şeklini almaktadır, hiç bir bıdıbıdı üyesi sesin geldiği yerde ne ile karşılaşılacağını bilmemektedir, herkeste ürpertiyle beraber garip bir sessizlik hüküm sürmektedir, herkes adminden gelecek küçücük bir işareti beklemektedir , ......)

bıdıbıdıdestek: sayın adminim sesin geldiği yön şu ilerdeki ağaçlık bölgeden geliyor :yahoo34:

(ağaçlık bölge tamda uçak düşerken çarptığı bölge ile aynı yerdir )

bıdıbıdı : arkadaşlar kimse birbirinden bağımsız hareket etmesin, henüz ne ile karşılaşacağımızı bende bilmiyorum, herhangi bir sorun olursa lütfen önce bana bildirin :yahoo58:

cr@zy: sayın adminim birlikte ilerlersek sorun olmaz sanırım :shaking2:

oyun_delisi: ne sorun olacak yavv töbe töbe korkutma şimdi bizi :bidibidi_msn35:

gusselim : belkide bizden önce satanistler yaşamış olabilir bu adada, arkadaşlar korkmayın, satanist ayinleriyle ilgili herşeyi biliyorum :yahoo16:

su_perisi: gusselim sende fikir vermek yerine neler söylüyosun, belkide bi filme konu olacak şeyleri göreceğiz orda, ayy bayılırım öyle şeylere :yahoo60:

fatih.hat: sahar sakın ayrılma yanımdan, ağar bişey görürsek sen arkama saklan :bidibidi_msn48:

sahar: evet evet , arkandayım zaten :bidibidi_msn11:

bıdıbıdı: hazırmısınız arkadaşlar ilerliyoruz :bidibidi_msn22:

bıdıbıdıdestek: hepbirlikte ve birbirimizden ayrılmadan :bidibidi_msn31:

( yavaş yavaş sesin geldiği yöne doğru ilerlenmeye başlanır ........ )
ResimResim
Kilitli

“Hikayemi Tamamla” sayfasına dön