Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

İşte BIDIBIDI MEKANI. Gelin dostlar, buyrun sohbete.
Serbestçe Konuş, Paylaş, Dinle, Söyle.
Kullanıcı avatarı
fahri
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj gönderen fahri »

biz zaten senin burda olduğunu biliyoruz demekki burakcan senin yoklulğunu geçiçi olarak bizlerle doldurmuş(bizimle oyalanmış)
Resim
cr@zy
Yıldızlaşan Üye
Yıldızlaşan Üye

Mesaj gönderen cr@zy »

fahri selam nasılsın ? bu aralar giremiyorum siteye rahatsızım arkadaşlar yoksa bir yere kaybolduğum yok burakcanda beni merak etmiş yazdıklarını görünce gözlerim yaşardı valla pekte düşünürmüş bu kış gününde arkadaşlarını oyy oyy :D :wink:

Bu arada sıla sende yeniden hoş geldin nasılsın neler yapıyosun ?
Kullanıcı avatarı
burakcan76000
2009 En Iyi Oyuncusu
2009 En Iyi Oyuncusu

Mesaj gönderen burakcan76000 »

fahri söylediklerini ciddiye almıyorum. şaka sayıyorum..çünkü ciddiye alsam kişiliğime yapılmış bi hakaret saymam lazım..benim dost dediğim her zaman dostumdur..adam satmam yani.o acemi lafımda bi espiriydi, kırılacak bi laf da değil. bu kadar alıngan olduğunu bilseydim daha dikkatli olurdum.
Kullanıcı avatarı
fahri
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj gönderen fahri »

iyidir cr@zy sanada geçmiş olsun.burakcan ben kimseye hakaret etmem zaten böyle birşeyi kendime yakıştıramam eğer beni biraz tanısaydın beni bu şekilde yargılamazdın gerçekten çok üzüldüm
Resim
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

H.b cr@zy Teşekkür ederim.Çok yoğun olduğum için gelemedim ama artık ara ara buralardayım eskisi kadar yoğun olmasada :wink:

Bu arada burakcan herkez benim gibi espri kaldırmaz bak küstürdün fahriyi :lol2:
Resim
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.Resim
Kullanıcı avatarı
burakcan76000
2009 En Iyi Oyuncusu
2009 En Iyi Oyuncusu

Mesaj gönderen burakcan76000 »

fahri sen beni çokmu iyi tanıdında bu şekilde yargıladın..burda üzülecek birisi varsa o da benim . durup dururken adam satmakla yargıladın beni..lütfen yazdıklarını bi daha oku anlarsın..bizimle oyalanmış ne demek.senin yokluğunu geçici olarak doldurmuş ne demek..seninle ve cr@zy ile muhabbet ettiğim kadar kimseyle etmedim..zaten hayatımda ilk kez bu sitede foruma mesaj yazdım yeni yeni çözmeye başladım..evet haklısın seni yeterince tanıyamamışım,tabi sende beni..
Kullanıcı avatarı
fahri
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj gönderen fahri »

yazdıklarımı okumama gerek yok ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum. tamam burakcan sen haklısın eğer bilmeden bi hata yaptıysam özür dilerim
Resim
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

Mesaj gönderen betül_42 »

Arkadaşlar nerelerdesiniz,nasılsınız kimse yokmu sitede..
Resim ResimResim
Kullanıcı avatarı
ab-ı hayat
Isındım Buraya
Isındım Buraya

Mesaj gönderen ab-ı hayat »

meraba ben geldim.nasılsın bakiim kahve milletinin insanı :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
&SILA
Bilinen Üye
Bilinen Üye

Mesaj gönderen &SILA »

Bugün niye bu kadar ıssız burası :roll:
Resim
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.Resim

“Bidibidi Muhabbet” sayfasına dön