23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
denizindibi yazdı:bende bu gün foruma girip şöyle bi bıdıbıdı yapmak istedim ama 2- 3 gündür kimseler ortalıkta yok ? sevgili bıdıbıdı'cıLar nerdesiniz ?....
hadi sahar,fatih,soracıma kim vardı kelebek etkisi, ee apeche bunlar yoklar
bu forumun modları nerelerde anlamıom mod varmı yokmu oda belli değil nese yav biz burdayız hep burdayız.
1.5 ay oldu aşkımı görmüyorum.ondan uzaklardayım.onu çoooooooooooooooooooooooooooook özledim.ama az kaldı.Allahın izniyle 5 gün sonra görüşecez.
annemi de çok özledim.ona sarılmayı.bu dünyada iki şeye canım kurban.biri anam biri yarim.
bide öslememem gereken birini ösledim( ne gereği varsa )
ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum
civciv kayserini neresini özledinki özlencek bi yer degil bence cok soguk
suanda erciyese kar yagmıs durum da ta bi senin dogdugun yer hak vermek lazım sanada ama kıs bitene kadar gelme derim ben 7 ayım burda nasıl gececeni düsünüyorum ben bu sogukta hele nöbetleerde daha soguk oluyor neyse be nde evimi özledimm ailemi özlemi arkadaslarım özlemdim