Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
Sende Kalmış Şiiri Elif Türküsü Fon Müziği ile Romantik Bir Flash Sunu
sitti yazdı:teşekkür etmem gerekiyormuş eh teşekkürler bari zoraki teşekkürmü olur yavvv teşeküür insanın hoşuna giden şeye içten gelerek yapılır görmeden teşkkür işte bu kadar olur kızmayın sakın

1- hiçbir şey yazmadan flashımızı indirip izleyebilirdiniz..
2- Teşekkür etmek için , yazı yazmanıza gerek yoktu , sadece Teşekkür Et Butonuna Basmanız Yeterliydi,
3- Flash şiirler için saatlerimizi harcıyoruz , 3 - 4 dakkalık bir sunu , bizi saatlerce uğraştırmaktadır , beğenin beğenmeyin önemli değil ama biz teşekkürü çektiğimiz emek için alıyoruz..
Bi Teşekkür butonuna basmak zor geliyorsa , Şiiri Indir butonuna basarak şiiri internetsiz izleyebilirsiniz,
Ayrıca yorum yapanlara teşekkürlerimizi sunarız..
Saygılarımızla
-
- Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
- gül_yüzlüm
-
Re: Sende Kalmış Şiiri Elif Türküsü Fon Müziği ile Romantik Bir Flash Sunu
BIDIBIDI yazdı:Kuş Kanadı Kalem Olsa Ah Yazılmaz Benim Derdim , Elif Türküsü ve Cemal Safinin Sende Kalmış Adlı Mükemmel Şiiri ve Sitemizin O Eşsiz Flash Sunumlarından Bir Demet..
Efendim Şimdi Bu Flashı Biz Yaptığımız Için Fazla Yorum Yapamıyoruz , Ama Cidden Mükemmel oldu be![]()
--- Korunan Mesajda Alıntı Kullanamazsınız ---
-