1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Emana Gelmeye Hazır...

Gönderilme zamanı: 26 Ağu 2006, 19:15
gönderen sessiz_firtina
EMANA GELMEYE HAZIR

Resim

Galatasaray, Fransa'nın Toulouse takımında top koşturan Kamerunlu orta saha oyuncusu Achille Emana için pazarlıklarını sürdürüyor.

Sarı - kırmızılı takımın savunmadaki bel kemiği Song'un tavsiyesi ile görüşmelere başlanan genç oyuncu için kesenin ağzını açan yönetim, Fransız kulübünün başkanı ile bonservis konusunda fikir ayrılığına düştü.
Toulouse kulübünün bu oyuncuyu satmayı düşünmediği ve kiralık olarak verebileceğini bildirdiği ancak yüksek bir bonservis bedeli karşılığında da açık kapı bıraktıkları kaydedildi.

Gelmeye hazır
Emana'nın ise Galatasaray'ın teklifini Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmek için kabul ettiği ve gelmeye hazır olduğu öğrenildi. Yaklaşık 4 milyon euroluk bonservis bedelini oldukça fazla bulan sarı - kırmızılı yöneticilerin ise, bu rakamı düşürmeye çalıştıkları kaydedildi.

Gönderilme zamanı: 26 Ağu 2006, 19:51
gönderen BIDIBIDI
peki gelsin bakalım da adamı da parasız bırakmayın bea.. sonra gidip paramı vermediler diyo rezil oluyoz dünyaya

Gönderilme zamanı: 30 Ağu 2006, 05:24
gönderen sessiz_firtina
Abı sadece rıberyı kacırdık o adam da zaten amacı para degılmıskı marsılyadanda kactı gıttı lyona yanı sımdı marsılyada mı parasını wermedı yanlıs baska bı futbolcu gıttıyse ozaman konusun boyle gurusuz bı ınsan mıs demekkı