Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
EN SON NE ZAMAN ÖZÜR DILEDIN?
EN SON NE ZAMAN ÖZÜR DILEDIN?
ben en son ne zaman özür dilediğimi hatırlamıyorum okadar çok olduki hata yapmayalı...........................

- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

hata yapıpta özür dilemenin nesi eğlenceli denizindibi anlayamadım sen demekki bunlardan hoşlanıyorsun bence çok ama çoooooooooook saçma eğlenceli olsun diye hata yapan bi insan olarak ilk seni duydum bende hatalar yaptım özürde diledim ama hiçbi zaman bununla eğlenemedim insan hatalarından ders alır eğlenmez

bey_mer yazdı:hata yapıpta özür dilemenin nesi eğlenceli denizindibi anlayamadım sen demekki bunlardan hoşlanıyorsun bence çok ama çoooooooooook saçma eğlenceli olsun diye hata yapan bi insan olarak ilk seni duydum bende hatalar yaptım özürde diledim ama hiçbi zaman bununla eğlenemedim insan hatalarından ders alır eğlenmez![]()
![]()
bey_mer bu konu oyun oynıyalımmı bölümüne acılmış olduğu için sadece oyun gözüyle bakılır ve denizindibi bence orda oyun gözüyle baktığı için o yorumu yapmışş fakat cevap arıyoruma bu konu acılsaydı inan şuan bende ciddi düşünürdüm ama bende denizindibine katılıyorum hata yapmanında bazen eğlenceli yanları oluyor
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

ser_sew yazdı:hata yapmanın ne gibi eğlencesi oluyor çok merak ettim bana neresinin eğlenceli olduğunu söyleyin bende eğlenceli bulursam belki denerim ...........................................
ser sew birbirlerinin arkasından demediği lafı bırakmayıp sonrada hiç bişey yokmuş gibi birbirlerine bakanları görünce
onların yanında benim yaptığım hatalar bana eğlenceli geliyo