Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
Şuan Hangi moddasın ?
betül_42 yazdı:
Crazy bi söz var isteyenin bi yüzü karar vermeyen kompela![]()
(Yüzsüz modda devam etmekteyim)
Crazy buradan söyleyemez merak etme..Ama yöndetici odasına giderse cevap vermeyelimSonumuz kötü olabilir bende tırsttım baksana tehditler gelmeye başladı ,fazla abarttık heralde
![]()
Aaa betüll gecen gün konusmuştukya yönetici odasını göremiyoduk tadilat vardı hani yorum yazamayız zatenkiii

şuan girdiğim modun durumunu bilemedim

Biz ne konuştuk ??? şımarıklık yapmayacağız, kendimizi beğenmeyeceğiz, ukala olmayacağız... Aaa.. Bir iki üye görünce şımarıyorsunuz hemen.. Ah betül ah, sana da kötü örnek oluyor bu crazy.. Şımarıklar sizi..
Crazy.. Şuanda girdiğin mod değil ama, ben cinnet moduna girerken, senin gireceğin moddan hiç şüphem yok...
(Size her şey yakışıyor Yetkili Arkadaşlarım.. Her şey.. ÖZGÜR olun..
)
Crazy.. Şuanda girdiğin mod değil ama, ben cinnet moduna girerken, senin gireceğin moddan hiç şüphem yok...

(Size her şey yakışıyor Yetkili Arkadaşlarım.. Her şey.. ÖZGÜR olun..

Ayyy birden beni bir uyku bastırdıki, sormayın gitsin e ben gidiyim artık yavaştan size betülle iyi modlar dilerimm hadi bana iyi geceleeeeerrrrBIDIBIDI yazdı:.
Crazy.. Şuanda girdiğin mod değil ama, ben cinnet moduna girerken, senin gireceğin moddan hiç şüphem yok...![]()
()

( kaçış modu betül sende kaç kurtar kendini

crazy ben tamamen unuttum onu doğru ya mesaj yazamayız biz...Aaa betüll gecen gün konusmuştukya yönetici odasını göremiyoduk tadilat vardı hani yorum yazamayız zatenkiii
adminim benim suçum değil crazy beni baştan çıkarttı..Ben mütavazi moduma geri dönüyorum tırsttım..

Size kolay gelsin adminim ben sizi crazy le baş başa bırakayım

ŞAIR ruhlu adminim tekerleme yazmayada başlamışsınız Maşallah maşallah kesin kurşun döktürmek lazım artık size nazara geleceksiniz vallaBIDIBIDI yazdı:Geç oldu , artık yatalım, kalktığımızda bu şımarık modlarımın içinde bulunduğu şımarık mod durumlarının bir kabus modu şeklinde rüyama girmesini hayal etme modunda uyumanın vakti geldi..

tamam tamam gidiyom