arayanlar sırf hayat sartları yusunden sevdıgınden ayrılan sevdıgını
kıranlar ooo sebep cokk...ve egtımsızlık sadece ılım degıl ahlak
olarakta egıtımsızlık kı(bence suc devletın)...ve malesef para...parası olan
dudugu tersten bıle callıyo...
KAtılıyorum Ama Bir YEri HAriç Suç Devletin Değil Parası Olup Para Aşkıyla Yanan Büyüklerin...sTRaLiS yazdı:....bu kadar ınsan ışsız gezen gencler unıverste bıtırp sagda solda ıs
haklısın ama para askıyla yanan buyuklerun cebıne elını sokamayanKuLL The Conqueror yazdı:KAtılıyorum Ama Bir YEri HAriç Suç Devletin Değil Parası Olup Para Aşkıyla Yanan Büyüklerin...sTRaLiS yazdı:....bu kadar ınsan ışsız gezen gencler unıverste bıtırp sagda solda ıs

siyahbeyaz yazdı:zenginin cebine elimi sokmayan devlet evet buna katılıyorum! şu var ki bozuk bi sistemdeyiz. devlet değilmiki suçluları bir kaç ay yada bir kaç yıl besleyip sonra afla tekrar çıkartan!( nasıl bi mantıksa artık) sonrası malum ayşeye tecavüz eden çıkışta fatmada alıyo soluğu, ahmeti öldüren mehmeti öldürüyo, benim paramı çalan senin paranı çalıyo.... sonuş insanlardan korkan güvenmeyen nefret eden bi toplum........

cok haklısın katılıyorum dedıklerıne ama bu dewran boyle surup gıdersiyahbeyaz yazdı:zenginin cebine elimi sokmayan devlet evet buna katılıyorum! şu var ki bozuk bi sistemdeyiz. devlet değilmiki suçluları bir kaç ay yada bir kaç yıl besleyip sonra afla tekrar çıkartan!( nasıl bi mantıksa artık) sonrası malum ayşeye tecavüz eden çıkışta fatmada alıyo soluğu, ahmeti öldüren mehmeti öldürüyo, benim paramı çalan senin paranı çalıyo.... sonuş insanlardan korkan güvenmeyen nefret eden bi toplum........

evet bir çok kişi bizimle aynı şeyi düşünüyor bir şeyler yapmak zorundayız ama NE.........KuLL The Conqueror yazdı:Sessiz Kardeşim Bu Devran Böyle Sürüp Gitmemesi Lazım Sen Ben Diğer Arkadaşlar Aynı ŞEyleri Düşünüyoruz Ve Bir Çok Kişi Bizlere KAtılıyorsa Bir Şeyler Yapmak Zorundayız. Bir Şeyler Yapmazsak Seyirci Kalırsak Zaten Biz Bunları Istiyoruz Demektir....