Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
anasayfa değişsin diyenler
- ab-ı hayat
- Isındım Buraya

anasayfa değişsin diyenler
sizce hangisi olmalı.ben değişmesinden yanayım.çünkü arkadaşlar bu yeni anasayfa çok rengarenk olmuş ve renkler birbirine girmiş. renkler birbiriyle uyumlu olmamış.neyin nerde olduğunu bulamıyorsun ilk bakışta.yani kısacası kızma ama adminim pek hoşuma gitmedi.
ne demek ab-ı hayat, tabiki biz aktif kullanıcılar için bu yenilikleri , değişiklikleri yapıyoruz ve bunun da beğenilmesini bekliyoruz..
Görüşlere her zaman açığız...
Sitemizde o kadar çok ana başlık varki, bunları gösterebileceğimiz yerimiz anasayfamız (oyunlar,resimler,videolar,forumlar.. vs..)
Halbuki,
Ana sayfamız aslında özel olarak olarak tasarlandı ve Altın Oran Kanununa göre tasarlanmıştır. Yani tüm tabloların birbirlerine oranı birbirlerine eşit olarak dizayn edilmiştir.
Ama dediğim gibi, tüm görüşleri açık yüreklilikle beklemeliyiz ki, daha güzele, iyiye ulaşalım..
Görüşlere her zaman açığız...
Sitemizde o kadar çok ana başlık varki, bunları gösterebileceğimiz yerimiz anasayfamız (oyunlar,resimler,videolar,forumlar.. vs..)
Halbuki,
Ana sayfamız aslında özel olarak olarak tasarlandı ve Altın Oran Kanununa göre tasarlanmıştır. Yani tüm tabloların birbirlerine oranı birbirlerine eşit olarak dizayn edilmiştir.
Ama dediğim gibi, tüm görüşleri açık yüreklilikle beklemeliyiz ki, daha güzele, iyiye ulaşalım..
- ab-ı hayat
- Isındım Buraya

peki adminim neden bu konuyla alakalı kimse bişey yazmıyor.o kadar konu actım msj attım.demekki herkes beğenmiş.ama beğenmiş bile olsalar düşüncelerini yazmaları gerekir.neyse adminim ben bu konunun peşini bıraktım.benim gönlüm daha güzel bi anasayfadan yana.ama sizdende özür diliyorum bu kadar acık sözlü olduğum için, anasayfanızı beğenmediğim için, sizi eleştirdiğim için.sevgiyle ve sağlıcakla kalın.
- CIVCIV
- BidiBidi.Com Özel Üyesi

- İletişim:
arkadaşlar eski anasayfayı geri getirmek çok kolayyy !!!
yeni anasayfa açılınca "PORTAL" yazısı var sol üst köşede...
oraya tıklarsanıs eski, ana sayfaya dönersinis
kalıcı değildir her girişte yapmanız gerekir...
ben öyle yapıyorum
ayrıca yeni ana sayfa ilk bakışta karışık gibi ama tüm bölümler bi arada güsel sistem alışınca göze hoş geliyo...
yeni anasayfa açılınca "PORTAL" yazısı var sol üst köşede...
oraya tıklarsanıs eski, ana sayfaya dönersinis
kalıcı değildir her girişte yapmanız gerekir...
ben öyle yapıyorum
ayrıca yeni ana sayfa ilk bakışta karışık gibi ama tüm bölümler bi arada güsel sistem alışınca göze hoş geliyo...
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
- ab-ı hayat
- Isındım Buraya

- ab-ı hayat
- Isındım Buraya