Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

Hangi Radyo Kanalını Dinlersiniz?

Ücretsiz Anket Oluşturun , BidiBidi Üyelerinin Nabzını Yoklayın , Sorularınıza Cevap Bulun , Adımınızı Ona Göre Atın.Değerli üyelerimizin açtığı anketleri burada topluyoruz.

En Çok Dinlediginiz Radyo Kanalı Hangisi?

Kral Fm
5
16%
Alem Fm
1
3%
Dost Fm
0
Oy yok
Istanbul Fm
0
Oy yok
Joy Fm
0
Oy yok
Metro Fm
0
Oy yok
Moral Fm
1
3%
Power Türk
6
19%
Radyo 7
0
Oy yok
Radyo D
1
3%
Radyo Malatya:)
2
6%
Radyo Tatlıses
0
Oy yok
Radyo Viva
0
Oy yok
Show Radyo
0
Oy yok
Tgrt Fm
1
3%
Trt Fm
0
Oy yok
Lokum Fm
0
Oy yok
Gülüm Fm
0
Oy yok
Best Fm
3
10%
bIdIbIdI Fm:))
3
10%
Yerel Radyolar
0
Oy yok
Baska........
8
26%

Toplam oy: 31

Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Mesaj gönderen BIDIBIDI »

Sayın ayşe42 Üyeliğinizi sildirdiniz ,

şimdi başka bir kullanıcı hesabıyla yorum yapıyorsunuz... :evil:

Verecek cevabımın olamayacağı hiçbir yorum yapmam, davranışta bulunmam,

fakat Sitemizden ayrılmak isteyen , bunu açık açık forumdan belirten hatta beni silin diyen hiçkimseye bir şeyler açıklamak zorunda değilim.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

Mesaj gönderen betül_42 »

BIDIBIDI yazdı:Sayın ayşe42 Üyeliğinizi sildirdiniz ,

fakat Sitemizden ayrılmak isteyen , bunu açık açık forumdan belirten hatta beni silin diyen hiçkimseye bir şeyler açıklamak zorunda değilim.

Saygılarımla.
Altında Ayşe42 adı olsa da tüm yazanların altında imzam var. Ablamın Bedirhan Gökçe konusundaki zaafını bildiğini zannediyorum. Ben yorum yaparken o yazdı ve bana olumsuz tepki geleceği düşüncesi ile adını yazdı, benim kullanıcı adımla yorum yapma isteğinden değil yani...
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

betül_42 yazdı:
BIDIBIDI yazdı:Sayın ayşe42 Üyeliğinizi sildirdiniz ,

Saygılarımla.
Altında Ayşe42 adı olsa da yazanların altında imzam var. Ablamın Bedirhan Gökçe konusundaki zaafını bildiğini zannediyorum. Ben yorum yaparken o yazdı ve olumsuz tepki geleceği düşüncesi ile bilerek kendi adını yazdı, benim kullanıcı adımla yorum yapma isteğinden değil yani...
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

betül_42 yazdı:Ben yorum yaparken o yazdı ve bana olumsuz tepki geleceği düşüncesi ile adını yazdı,
size olumsuz bir tepki niye verelim anlayamadım , burada düşüncelerimizi konuşuyoruz ve bu düşünceleri uygun bir dille anlatıyoruz ,

ayrıca olumsuz tepkiyi bana karşı veren de isteği üzerine sitemiz ile ilişiği kesilmiş bir üye... :roll:
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

BIDIBIDI yazdı: size olumsuz bir tepki niye verelim anlayamadım , burada düşüncelerimizi konuşuyoruz ve bu düşünceleri uygun bir dille anlatıyoruz ,
ayrıca olumsuz tepkiyi bana karşı veren de isteği üzerine sitemiz ile ilişiği kesilmiş bir üye... :roll:
tabiki kimse bana olumsuz bir tepki vermez neden versin ki ama biliyorsun işte ablam.ben Bedirhan Gökçe'ye karşı olan tavrını anlamadım onu soracakken klavyeyi ablam kaptı ..neyse..

ayrıca açıklama yapmak zorunda değilsin tabiki..
ama her konuda kendime örnek aldığım bir insan hakkında böyle düşünülmesi beni üzdü açıkcası..
ELAAA
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

Mesaj gönderen ELAAA »

Ben slow turk dinliyorum
Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Mesaj gönderen tatlı cadı »

ayşe_42 yazdı: En başta hitabın benim tanıdığım Özgür'e hiç yakışmıyor.
Demekki Özgür'ü yeterince tanımıyosun.Ben şimdiye kadar bu sitede nicklerin dışında kimsenin ismini kullanmadım Özgüre'de BIDIBIDI dışında bişi demedin sadece siz ismini bilmiyosunuz ve sundan emin olun ki bi çok tanıdıgım üye var ve demekki isimlerini kullanmak istemiyorlar ki nick kullanıyolarve ben hep nicleriyle hitap ettim.Eger Özgür'de isteseydi BIDIBIDI yerine ismini kullanırdı... :wink:
ayşe_42 yazdı:Öncelikle yorumun beni çok hayal kırıklığına uğrattı, yorum yazma gereği duydum.
Sonuçta sev ya da sevme bu şekilde eleştirmen de hoş değil.
Neden burda Bedirhan Gökçe'nin avukatlığını yapma geregi duydunuz anlamyorum.
Bende programlarını ara sıra dinliyorum ve burda Isteyen istedigini söyler bizde buna saygı duyarız demekki bir bildigi var o yüzden böyle elestirdi sizde düşüncelerini begensenizde beğenmesenizde saygı duymak zorundasınız
:evil:
ayşe_42 yazdı: Insanları ciddi anlamda kolay tahlil edebilen birisin.
:roll:
BIDIBIDI yazdı:ayrıca olumsuz tepkiyi bana karşı veren de isteği üzerine sitemiz ile ilişiği kesilmiş bir üye...
BIDIBIDI ya katılyorum o burda düşüncelerini söyledi siz üyeliginizi sildirmenize ragmen burda gelmis BIDIBIDI' nın düşüncelerini eleştiryosunuz.Ve olumsuz tepki verende sizsiniz.. :?

Hala neden burdasınız ve yorum yapma geregi neden duyuyosunuz anlayabilmiş degilim :roll:

BIDIBIDI'nın dedigi gibi ''söylenecek çoook şey var fakat yeri değil'' :arrow:
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Kullanıcı avatarı
betül_42
Ilk Üye
Ilk Üye

ya çok yersiz bi tartışma yapıyoruz bence...bizim konumuz ayşe42 değil..
Neden burda Bedirhan Gökçe'nin avukatlığını yapma geregi duydunuz anlamyorum.
tatlı cadı önce şunu söylemek istiyorum hiç kimse burda Bedirhan Gökçenin avukatlığını yapmıyor..
Isteyen istedigini söyler bizde buna saygı duyarız demekki bir bildigi var o yüzden böyle elestirdi sizde düşüncelerini begensenizde beğenmesenizde saygı duymak zorundasınız
Elbette herkesin düşüncelerine saygı duyuyoruz..fakat brda bi eleştiri yok aslında,sadece daha önce Bıdıbıdı nın Bedirhan abiyi ne kadar çok sevdiğini bildiği için böyle düşünmesi için ne değiştiğini onu nasıl çözdüğünü sormak istedi...

dediğim gibi A'dan Z'ye herşeyiyle örnek aldığım birinin sevdiğim birinin hakkında böyle düşünülmesi beni çok üzdü..

neyse arkdadaşlar bu tartışmanın sonu görünmüyor daha fazla uzatmayalım...
Kullanıcı avatarı
BIDIBIDI
Web Master
Web Master
İletişim:

Hepiniz değerli kişilersiniz , gereksiz tartışmalara girmeyelim :wink:
betül_42 yazdı:dediğim gibi A'dan Z'ye herşeyiyle örnek aldığım birinin sevdiğim birinin hakkında böyle düşünülmesi beni çok üzdü..
Tavsiyem , kişiyi değil, öğütlerini örnek al.. Yoksa bir gün hayal kırıklığına uğraman an meselesi,

2. olarak,

betül_42 yazdı:Bedirhan abiyi ne kadar çok sevdiğini bildiği için böyle düşünmesi için ne değiştiğini onu nasıl çözdüğünü sormak istedi
Değişen ne dersen, farkına varabileceğim olaylar , konuşmalar ve tavırlarının olması, Bedirhan Gökçenin , yaptıkları dediklerini inkar edici bir nitelik taşıyor...

Hem Bedirhan Gökçe'nin herdaim dinleyicileri bilir , şimdi aksini söylüyor mu bilmiyorum ama ,
"beni örnek almayın , ben örnek değilim" diye.

Ayrıca "bu beyfendiyi radyo tatlıseste seneler önce , senelerce dinledim.."
dedim , tatlısesten sonraki programlarını dinlemedim
:roll:

Kullanıcı avatarı
tatlı cadı
Kahraman Üye
Kahraman Üye
Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
İletişim:

Mesaj gönderen tatlı cadı »

betül_42 yazdı:ya çok yersiz bi tartışma yapıyoruz bence...bizim konumuz ayşe42 değil..
Evet yersiz oldu bizim konumuz üyeligi silinmis biri degil ama mesajn altına ismini yazdıgı için bende ona cevap verdim.
Yorumlarımda sana degildi betül

BIDIBIDI yazdı:Hem Bedirhan Gökçe'nin herdaim dinleyicileri bilir , şimdi aksini söylüyor mu bilmiyorum ama ,
"beni örnek almayın , ben örnek değilim" diye.
Evet dinleyclerden gelen mailerde örnek alyoruz dediklerinde beni örnek almayın diyor....
Resim Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

“Üye Anketleri” sayfasına dön