ayşe_42 yazdı: En başta hitabın benim tanıdığım Özgür'e hiç yakışmıyor.
Demekki Özgür'ü yeterince tanımıyosun.Ben şimdiye kadar bu sitede nicklerin dışında kimsenin ismini kullanmadım Özgüre'de BIDIBIDI dışında bişi demedin sadece siz ismini bilmiyosunuz ve sundan emin olun ki bi çok tanıdıgım üye var ve demekki isimlerini kullanmak istemiyorlar ki nick kullanıyolarve ben hep nicleriyle hitap ettim.Eger Özgür'de isteseydi BIDIBIDI yerine ismini kullanırdı...
ayşe_42 yazdı:Öncelikle yorumun beni çok hayal kırıklığına uğrattı, yorum yazma gereği duydum.
Sonuçta sev ya da sevme bu şekilde eleştirmen de hoş değil.
Neden burda Bedirhan Gökçe'nin avukatlığını yapma geregi duydunuz anlamyorum.
Bende programlarını ara sıra dinliyorum ve burda Isteyen istedigini söyler bizde buna saygı duyarız demekki bir bildigi var o yüzden böyle elestirdi sizde düşüncelerini begensenizde beğenmesenizde saygı duymak zorundasınız
ayşe_42 yazdı: Insanları ciddi anlamda kolay tahlil edebilen birisin.
BIDIBIDI yazdı:ayrıca olumsuz tepkiyi bana karşı veren de isteği üzerine sitemiz ile ilişiği kesilmiş bir üye...
BIDIBIDI ya katılyorum o burda düşüncelerini söyledi siz üyeliginizi sildirmenize ragmen burda gelmis BIDIBIDI' nın düşüncelerini eleştiryosunuz.Ve olumsuz tepki verende sizsiniz..
Hala neden burdasınız ve yorum yapma geregi neden duyuyosunuz anlayabilmiş degilim
BIDIBIDI'nın dedigi gibi ''söylenecek çoook şey var fakat yeri değil''