Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
Hangi Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz?
-
- Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye
bende shake_gitsin'e katılıyorum, ilk defa başka bi marka kullandım ama inanılmaz memnunum.. herkese tavsiye ederim, o derece yanishake_gitsin yazdı:ben samsung kullanıorum bence artık nokia devri kapandıı ilk kez başka bi marka kullanıyorum ama çok memnunum herbişii varr ve incecik çok hoşuma gidioo

-
- Isındım Buraya
-
- Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
SAMSUNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
SAMSUNGTAN VAZGEÇMEM A LOVE YOU SAMSUNG VE FB
Hehe ben çook telefonlar gördüm.Emme bi telefon kullandım ki mütiş ötesi bişiydi kibrit kutusu büyüklüğünde bayılıyordum ona neyse markasını söyliyeyim (oksijen 2) ama sonunda bizimkiside oksijen oldu gitti anlayacağınız kaybettim 2 yıl oldu vede bidaha telefon kullanmadım.
ama bazen çok ihtiyaç oluyor bugünlerde yine bitane alabilirim
hıı meraklılarına internetten bakabilirsiniz Q2 yazarsanız tüm serisini görebilirsiniz
ama bazen çok ihtiyaç oluyor bugünlerde yine bitane alabilirim
hıı meraklılarına internetten bakabilirsiniz Q2 yazarsanız tüm serisini görebilirsiniz
türkiyem
miktat yazdı:Hehe ben çook telefonlar gördüm.Emme bi telefon kullandım ki mütiş ötesi bişiydi kibrit kutusu büyüklüğünde bayılıyordum ona
paradan puldan parası olmayanın insan yerine konmadığından bahsediyosun ama telinle de havalara girmişsin zamanında