yemek adları

Giresuna özgü, yöresel yemekler.
Cevapla
murtaa_28
KARA LISTE
KARA LISTE
Mesajlar: 207
Kayıt: 18 Tem 2006, 23:54
Elindeki Nakit: Kilitli
Konum: hayatın savurdugu yerden

yemek adları

Mesaj gönderen murtaa_28 » 03 Ağu 2006, 03:20

Acı mantar
Baldıran
Boğazlı erik
Çalı çileği (böğürtlen)
Çay
Dağ çileği (kır çileği)
Diken ucu (melevcan)
Fakaz armudu
Fındık
Fındık mantarı (tirmit)
Gelin parmağı
Giresun salatalığı
Gücükdene
Hodan (çiçeği üzerinde tomara)
Hoşuran
Isırgan
Kaldirik (kaldırak, tomara)
Kara kabak
Mendek
Mısır - Poğol
Pancar (kara lahana)
Pazı kökü
Pezik (pazı)
Sakarca
Sarı kiraz (dalbastı)
Taflan (kara yemiş)
Tavuk mantarı (tirmit)
Yayla bezelye (tanesiz bezelye)


Cevapla

“GiRESUN YEMEKLERi” sayfasına dön