Bidibidi Yenileniyor !
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com
[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü
[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler
KAYDOL
..:: Bir Bitişin Hikayesi ::..
..:: Bir Bitişin Hikayesi ::..
Tam tamına 17,5 yaşındaydım o gün. Bütün eğitim hayatımı adadığım ve sonunda başardığım üniversitemin bahçesinde onunla konuşup bir ilişkinin temellerini atmak üzereyken küçük bir çocuktum. Günü birlik ilişkilerde, geçici flörtlerden hoşlanmadığımı belirtecek kadarda büyük. Üniversite hayatinin başlangıcı bu muhteşem birlikteliğinde başlangıcı oldu. Günler büyük bir hızla geçiyor ve her gecen gün aşkımızda ayni hızla büyüyordu.
Önce toplumdan, sonra da okulumuzdan soyutladık kendimizi. Her anımızı baş başa geçirmekten, Istanbulun keşfedilmemiş yerlerin gezmekten büyük keyif alıyorduk. Onun dinine çok bağlı olması, benim bugüne kadar bilmediğim görmediğim şeyleri yapıyor olması hoşuma gidiyor, ben de her gün yeni şeyler öğreniyordum.
Bu aşk romanlarından fırlamış mutlu günler daha doğrusu seneler 4 yıl sürdü. Kesintisiz 4 yıl. Bu arada o benim aileme, bende onun ailesine girmiştik. Evleneceğimiz günler sayiliydi.
5. yılımıza girdiğimiz ilk günlerinde her şey alt üst oldu hayatımda. Senelerdir görmediğim bir arkadaşımı ziyarete gittim ve aşık oldum. Hayatımızda başka insanlar olmasına rağmen bu garip duygusal çekim bizi yakaladı, ama hemen kendimizi toparlayarak uzaklaştık. Işte yine ben eski bendim. Her şeyi çözmüş ilişkime sağlam bir şekilde dönmüştüm .- Döneme mimiydim yoksa Bir kaç ay sonra Internet ve chat ortamını keşfettim. Seneler sonra ilk kez farklı erkeklerle konuşmak gerçekten ilginçti gelmişti. Ileri gidip teflonlaşmaya ve hatta bir kaç kez görüşmeye bile vardırmıştım işi. Ama hep kendimi haklı çıkaracak sebepler aradım. Kötü bir şey yapıyordum, onu anlatmıyordum. Yada bana öyle geliyordu.
Başka bir adama aşık olmamla başlayan kavgaların, tartışmaların yerini şimdi chat kavgaları almaya başlamıştı. Bu seferde netten yüzünü bile görmediğim bir adama aşık olmam, olayın patlama noktası oldu. Çünkü artık sözlerin yerini tokatlar almıştı. Çıktığım tatiller, görüşmeme kararları, ilişkiyi kurtarma çabaları hiçbir işe yaramıyordu. Elimizde hiçbir şey kalma misti artık. Bizi bir arada tutan o güçlü bağ,aşk,sevgi,saygı,hoşgörü. Hepsi uçup gitmişti.şaşkındım. nasıl bu hala gelebilmişti her şey. Bitmeliydi. Bitecekti. Ve bitti. 5. yıldönümümüze 1 ay kala bitti büyük aşk masalı.
Biliyorum. Ben suçlu görünüyorum. Ama hala kendimi haklı çıkarmak için çok fazla sebep bulamıyorum. Pişman mıyım. Hayır. 23 yaşındayım artık ve elimde kalan hala bitmemiş bir okul. Ilişkim bitti ama okul hala duruyor. Aşk mı bir daha asla…
Önce toplumdan, sonra da okulumuzdan soyutladık kendimizi. Her anımızı baş başa geçirmekten, Istanbulun keşfedilmemiş yerlerin gezmekten büyük keyif alıyorduk. Onun dinine çok bağlı olması, benim bugüne kadar bilmediğim görmediğim şeyleri yapıyor olması hoşuma gidiyor, ben de her gün yeni şeyler öğreniyordum.
Bu aşk romanlarından fırlamış mutlu günler daha doğrusu seneler 4 yıl sürdü. Kesintisiz 4 yıl. Bu arada o benim aileme, bende onun ailesine girmiştik. Evleneceğimiz günler sayiliydi.
5. yılımıza girdiğimiz ilk günlerinde her şey alt üst oldu hayatımda. Senelerdir görmediğim bir arkadaşımı ziyarete gittim ve aşık oldum. Hayatımızda başka insanlar olmasına rağmen bu garip duygusal çekim bizi yakaladı, ama hemen kendimizi toparlayarak uzaklaştık. Işte yine ben eski bendim. Her şeyi çözmüş ilişkime sağlam bir şekilde dönmüştüm .- Döneme mimiydim yoksa Bir kaç ay sonra Internet ve chat ortamını keşfettim. Seneler sonra ilk kez farklı erkeklerle konuşmak gerçekten ilginçti gelmişti. Ileri gidip teflonlaşmaya ve hatta bir kaç kez görüşmeye bile vardırmıştım işi. Ama hep kendimi haklı çıkaracak sebepler aradım. Kötü bir şey yapıyordum, onu anlatmıyordum. Yada bana öyle geliyordu.
Başka bir adama aşık olmamla başlayan kavgaların, tartışmaların yerini şimdi chat kavgaları almaya başlamıştı. Bu seferde netten yüzünü bile görmediğim bir adama aşık olmam, olayın patlama noktası oldu. Çünkü artık sözlerin yerini tokatlar almıştı. Çıktığım tatiller, görüşmeme kararları, ilişkiyi kurtarma çabaları hiçbir işe yaramıyordu. Elimizde hiçbir şey kalma misti artık. Bizi bir arada tutan o güçlü bağ,aşk,sevgi,saygı,hoşgörü. Hepsi uçup gitmişti.şaşkındım. nasıl bu hala gelebilmişti her şey. Bitmeliydi. Bitecekti. Ve bitti. 5. yıldönümümüze 1 ay kala bitti büyük aşk masalı.
Biliyorum. Ben suçlu görünüyorum. Ama hala kendimi haklı çıkarmak için çok fazla sebep bulamıyorum. Pişman mıyım. Hayır. 23 yaşındayım artık ve elimde kalan hala bitmemiş bir okul. Ilişkim bitti ama okul hala duruyor. Aşk mı bir daha asla…
- tatlı cadı
- Kahraman Üye

- Konum: Önemli Olan Nerden Oldugun Degil,Nereye Gidecegin...
- İletişim:
oncelikle iyi gnler dilerim tatlıcadı daha sonra ise aska kusmene uzuldum askın insana verdigi his bambaskadır , insan kendini cok degişik duygular içerisinde bulur.kendini cok rahat , huzurlu , mutlu , umutlu hisseder , yani ask benzersiz bir seydir ona asla kusulmez hele tovbe hiç edilmez , daha onunde cok gusel gunler olur , seni anlayan degerini bilen biri cıkar karsına o zaman pişman olursun nese solemek istedigim , ask benzersiz bir seydir asla kusme , tovbe etme ilerde pişman olabilecegin seylerden kacın , sakın yanlıs anlama beni sadece sana bir arkadas tavsiyesi.tatlı cadı yazdı:Güzel bir hikaye paylaşım için sagol ama bende o aşka tövbe edenlerdenim![]()
http://img518.imageshack.us/img518/7813/ar13lt3pw6.jpg
HADDIM OLMAYARAK!!!
MERHABALAR,
ister istemez konunun içine düştüm.
benim söyleyeceğim sadece tanımlama.
sevmek, sahiplenmek ise....
mal'a-metaya-eşyaya sahiplenilir.
SEV-menin birtek kuralı vardır. emir kipi SEV
karşılık yoktur, sahiplenmek hele hele hiç yoktur.
sevenler, ilişkiyi kendileri sonlandırıllarsa olay tatlı bir anı olarak kalır.
karşı taraf sonlandırırsa ; kine, nefrete en hafifi tahamül edilmez üzüntüye belke içe kapanıklılığa kadar gider.
AŞK da ise sahiplenmek yoktur.
karşıda kendini yok etme vardır.
ağrı, sızı, acı olmaz AŞK da
sadece O nun için vardın ve O nun için O nda kendini feda ettin FEDAkarlık vardır.
aşık olanı tarih silinmeyecek derecede kalın çizgilerle yazar. kerem, zühal belke 3 bilemdin 5 kişi olsun daha fazlasını ben bilmiyorum.
sevdiğini sananlar hep acı çeker.
haddim olmayarak,
tüm acı çekenlere.....
ister istemez konunun içine düştüm.
benim söyleyeceğim sadece tanımlama.
sevmek, sahiplenmek ise....
mal'a-metaya-eşyaya sahiplenilir.
SEV-menin birtek kuralı vardır. emir kipi SEV
karşılık yoktur, sahiplenmek hele hele hiç yoktur.
sevenler, ilişkiyi kendileri sonlandırıllarsa olay tatlı bir anı olarak kalır.
karşı taraf sonlandırırsa ; kine, nefrete en hafifi tahamül edilmez üzüntüye belke içe kapanıklılığa kadar gider.
AŞK da ise sahiplenmek yoktur.
karşıda kendini yok etme vardır.
ağrı, sızı, acı olmaz AŞK da
sadece O nun için vardın ve O nun için O nda kendini feda ettin FEDAkarlık vardır.
aşık olanı tarih silinmeyecek derecede kalın çizgilerle yazar. kerem, zühal belke 3 bilemdin 5 kişi olsun daha fazlasını ben bilmiyorum.
sevdiğini sananlar hep acı çeker.
haddim olmayarak,
tüm acı çekenlere.....
DOSTDAN DOSTA
-
kübra and y
- Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

insan aşka asla küsemez ben buna inanmıyorum
aşk sana gelirken izin istemez o davetsiz bi
misafir gibidir en uygunsuz zamandada
gelebilir sen aşka küstüm dersin ama aslında
o sana biraz gecikmiştir ya devamını sonra yazarım...
aşk sana gelirken izin istemez o davetsiz bi
misafir gibidir en uygunsuz zamandada
gelebilir sen aşka küstüm dersin ama aslında
o sana biraz gecikmiştir ya devamını sonra yazarım...
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*
[url=https://galeri.bidibidi.com/][img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/bidibidicom_hareketli/cicekler_gifler/animasyon-cicekler-gifler-galeri-bidibidi-com-175997-50.gif[/img][/url]
[url=https://galeri.bidibidi.com/][img]https://galeri.bidibidi.com/albumler/bidibidicom_hareketli/cicekler_gifler/animasyon-cicekler-gifler-galeri-bidibidi-com-175997-50.gif[/img][/url]
- denizindibi
- Yıldızlaşan Üye

bir biTişin Hikayesi....
bence böyle bir aşkın bitmesi çok üzücü...hata yada haklılığına bir sebep arama arTık, nasılsa bitmiş biten ...üzüldüm ama
sevgiyle kal ...
sevgiyle kal ...