Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

..:: Üç Kız ::..

En güzel, en romatik , en içten gerçek, inanılmaz, ders alınabilecek tarzdaki hayat hikayeleri...
Kullanıcı avatarı
scakir16
İletişim:

..:: Üç Kız ::..

Mesaj gönderen scakir16 »

arkadasim elifin anlattigi hikayee gercek oldu.kapi tiktiklandi.kapiyi buyuk bir korku icerisinde actik actigimizda kapida hic kimseler yoktu hani filmlerde olurya ama belki inanmassiniz birden telefon caldi.melisa telefonu acti.karsidaki kimse ses wermedi.melisa öle söledi.evimiz zemin kattaydi we pencereden bir gölge görundu.hemen 3 umuz birden annemizi babamizi aramaya basladik.sadece benim annem acmisti.anneme olanlari we korktugumuzu söledim.annemsize öle gelmistir dedi amagercekti ucumuz birden ayni seyi göremezdik ve duyamazdik.
cok korkuyordukk yalnizdik… melisa cok susamisti ve mutfaga doru gidiyorduu bidee ne görsun mutfak birbirine girmistii
heryerr daginikti herseyin yeri degismisti.. ciglik sesleri duyduk ve hmn mutfaga gittik elifle beraber.melisayi sakinlestirdikk sonra hemen elif ve melisaa eve gitti.. yalvardim gitmein die ama gittiler evde yalniz kaldim evin butun isiklarini yaktim vee oturdum sonrA annemler geldi onlara ölebi sarildimkii anlatamam!! olanlari anlattim onlarda urkmuslerdi.ama mutfak daginik degildi?? o gece annemin yaninda yattim… sabah okula geldigimde melisa okula gelmemisti okuldan sonra melisanin evine gittim annesii dun aksam eve geldi ve hmn odasina gitti sonra sabah oldugunda onu uyandirmaya gittim ve heryerinde yaralar vardi dedi sonra melisayla konustum ve o bana:birden kandimi hirpayamaya basladigini söledi neden diye sordugumda ise bilmiyorum yanitini almistim.eve gittim anneme söledim oda sasirdi bu olay 4 yil önce yasadigim bir olay ozmndan beri asla kendim evde kalamiyorum..:( inananlar inansin ve Allah kimseye böle bisi yasatmasin=]

alıntı
Kullanıcı avatarı
diala

Mesaj gönderen diala »

teşekkürler serkan !!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :lol:

“Okunası Hikayeler” sayfasına dön