cok korkuyordukk yalnizdik… melisa cok susamisti ve mutfaga doru gidiyorduu bidee ne görsun mutfak birbirine girmistii
heryerr daginikti herseyin yeri degismisti.. ciglik sesleri duyduk ve hmn mutfaga gittik elifle beraber.melisayi sakinlestirdikk sonra hemen elif ve melisaa eve gitti.. yalvardim gitmein die ama gittiler evde yalniz kaldim evin butun isiklarini yaktim vee oturdum sonrA annemler geldi onlara ölebi sarildimkii anlatamam!! olanlari anlattim onlarda urkmuslerdi.ama mutfak daginik degildi?? o gece annemin yaninda yattim… sabah okula geldigimde melisa okula gelmemisti okuldan sonra melisanin evine gittim annesii dun aksam eve geldi ve hmn odasina gitti sonra sabah oldugunda onu uyandirmaya gittim ve heryerinde yaralar vardi dedi sonra melisayla konustum ve o bana:birden kandimi hirpayamaya basladigini söledi neden diye sordugumda ise bilmiyorum yanitini almistim.eve gittim anneme söledim oda sasirdi bu olay 4 yil önce yasadigim bir olay ozmndan beri asla kendim evde kalamiyorum..
alıntı