Bidibidi Yenileniyor !

23 Nisan 2021 tarihinden önce hesabın varsa Şifreni Sıfırlaman gerek: TIKLA ŞİFRE SIFIRLA | Her şeye sana özel olan panelinden ulaşabileceksin. Seni evine bekliyoruz: https://www.bidibidi.com

[YENİLENDİ] Kullanıcı, Kayıt, Üyelik ve Profil Sistemi
[YENİLENDİ] Bidibidi Oyun Bölümü

[BEKLİYOR] Forum, Galeri, Diğer Bölümler

KAYDOL

HAYVANLAR

Cevabını Bulamadığınız Sorular, Zeka Soruları, Bilmeceler, Bulmacalar... Kısacası aklınıza takılan her şey burada cevap buluyor.
Kullanıcı avatarı
fatih.hat
Daimi Üye
Daimi Üye

Mesaj gönderen fatih.hat »

benim bir köpeğim var.çok güzel çok sevimli.ama sadece bize karşı sevimli.yabancılara biraz gülümser.köpekleri çok seviyorum.
No Mercyyyyyyyyyyy Resim Resim
Kullanıcı avatarı
yesim16
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)
Hoş Geldiniz (Acemi Üye)

Mesaj gönderen yesim16 »

hayatım boyunca asla unutamayacağım bir kedim vardı onu arkadaşlarımdan bile çok severdim benim yüzüme dokunmadan uyuyamazdı ama onu ev taşırken kaybettim hala merak ediyorum ve inanırmısınız hhemen hemen hergün rüyama giriyor :cry:
Kullanıcı avatarı
sTRaLiS
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sTRaLiS »

-Bır gun kopek beslemeyı dusunursenız GOLDEN RETRIEVER cınsı bu hayvana mutlaka bakın,ben 2 yıl besledım super harıka muhtesem bı yaratık..

hayatım boyunca unutamıcam baskasınıdı ama benım dıyebılcegım bı kopegım vardı ısmıde Şerry dı..
:arrow:

Resim
Resim Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..
Resim

Vazgeçersen Kaybedersin

“Cevap Arıyorum” sayfasına dön