1. merak ettiğim bişi var bu konunun üzerinden baya bir zaman geçmişken yorum eklemeniz şaşırttı beni çünkü bu ikinci yorumunuz..( sanki bişi kızmışssınzda tekrar bişiler eklemişssiniz gibi geldi)bu benim merakım affınıza sığınarak sordum.
2. de
Alıntı:-...Inanın böyle bir durumla hiç karşı karşıya kalmadım.
...Beraberliği bitirmişssem muhakkak bitmesi gereken bir şeyler vardır ve geri dönüşü olamaz,olmadı da. Ama ilişkiyi bitiren karşı taraf olursa ki hiç öle bir durum olmadı ama olursa, eğer seviyosam muhakkak ataklarda bulunurum, bu kesin.
Eğer karşımdaki kişiyi seviyosam ve hata bendeyse tekrardan başlamak için mücadele ederim.
Savunduğum bir söz vardır:E?ER SEVIYORSAM ASLA GURUR YAPMAM...
Alıntı:Ama ilişkiyi bitiren karşı taraf olursa ki hiç öle bir durum olmadı
-zıhnıyet meselesı
ilişkiyı ben bıtırdım oley ben superım falan gıbı bısey mı bu...
-ben bı ılıskıyı bıtırebılmıssem kı genelde karsı tarafı dusunerek hareket ederım ve ona umut vermıssem,belkı ona olan hıslerım bıtmış bıle olsa verdıgım umuda,onun bana verdıgı emege,soyledıklerıme ve kısıye saygımdan ılıskıyı bıtıremem,ahh,ahh bı zamanlar bıtırememıstımde..
....Burda kullandığım" ben bitirdim veya karşı taraf bitirdi" cümlelerinde yapılan eylemin ortaya çıkartılması değildi övünmek vaya "ben bitirdim ya" mutluluk ifadesi hiç değildi..
Sadece durum izzahı için böyle bir yazılım kullanmak zorundaydım; sorulan soruya cevap verebilmek adına kullanılmış kelimelerdir...
3.
Bu cümleyi neden bu şekilde bir yorum yaptınız anlamış değilim.Herhalde böyle bir durum size komik geldi .ben öyle hissettim bişi diyemiycem çok fazla, ama güzel espiri teşekkür ederim.Alıntı:eğer seviyosam muhakkak ataklarda bulunurum, bu kesin
fazla ataga cıkmayın,kontra ataktan gol yersınız sonra
4.
::::::::)o cümlenin sonundaki gülümseme de;savunduğum bu düşünceden gayet mutlu olduğumu ,zarar görmediğimi ifade etmek içindi.SIZEDE TAFSIYE EDERIM; GURUR PEK IŞE YARAMIYO ÇÜNKÜ..Alıntı:Savunduğum bir söz vardır:E?ER SEVIYORSAM ASLA GURUR YAPMAM...
savundugunuz bu soz de cıddımısınız,sonuna gulucuk ıfadesı koymusnuzda...
inşallah cevaplarım tatmin edici olmuştur.
Ayrıca en önemlisi tebiki yanlış anlaşılmaları kafanızda düzeltebilmişimdir inşallah.Düşüncelerimi doğru ifade edebilmek benim için en önemlisi.
HER SECIM DE BIR KAYBEDISTIR..bunu da unutmazsak...
bu cümleyi de hangi açıdan düşünebilceğimi anlayamadım , daha doğrusu konuya bağlantı kuramadım.